Haberler

5. Kolordu'dan Ağaçlandırma Çalışması

5. Kolordu Komutanlığı Tarafından 2008 Yılı İlkbahar Dönemi Ağaçlandırma Faaliyetleri Kapsamında Ağaç Dikimi Gerçekleştirildi. Ağaç Dikme Törenine Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ile 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Yaşar Cihansız da Katıldı.

5. Kolordu Komutanlığı tarafından 2008 Yılı İlkbahar Dönemi Ağaçlandırma Faaliyetleri kapsamında ağaç dikimi gerçekleştirildi. Ağaç dikme törenine Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ile 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Yaşar Cihansız da katıldı.

Çorlu Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirilen ağaç dikme törenine Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Yaşar Cihansız ve Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Pekel de katıldı. 5. Kolordu Komutanlığı'nın 2008 Yılı İlkbahar Dönemi Ağaçlandırma Faaliyetleri kapsamında 130 çam fidanı törenle Yunus Emre İlköğretim Okulu bahçesinde dikildi. Okul Bahçesinde düzenlenen törende konuşan İstihkam Yarbay Şenol Asan, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan topraklarımızın bir bölümünü her yıl erozyon nedeniyle kaybettiğimizi söyledi.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından Kaymakam Dursun, Korgeneral Cihansız ve Başkan Yardımcısı Pekel tarafından ilk fidanlar dikildi. 5. Kolordu Komutanlığı tarafından 2008 İlkbahar Dönemi içerisinde 6 bin 250 adet çam fidanının toprakla buluşturulacağı bildirildi.

(EŞ-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title