Haberler

32 Ayrı Ülkeden 135 Öğrenci İnegöl'de

Güncelleme:

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde, Lisans Ve Lisansüstü Eğitim Görmekte Olan 32 Ayrı Ülkeden 135 Öğrenci, İnegöl'e Geldi.

Uludağ üniversitesi ilahiyat fakültesinde, lisans ve lisansüstü eğitim görmekte olan 32 ayrı ülkeden 135 öğrenci, inegöl'e geldi. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Uysal ve Konuk Öğrenci Koordinatörü Doç. Dr. Ali Kaya'nın başkanlığında İnegöl'e gelen öğrencileri Belediye Başkanı Alinur Aktaş karşıladı.

İnegöl'ü tanıtan bir sinevizyon gösterinin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'ün gerçekten çok farklı bir yer olduğunu ifade ederek, "İnegöl, Kafkaslardan, Balkanlardan, Rumeli'den, Bosna'dan ve Türkiye'nin dört bir yerinden göçüp gelen insanların oluşturduğu bir şehir. İhracatıyla kendinden söz ettiren bir ilçe. Son yıllarda hayırseverlerin destekleri ile eğitimde, sağlıkta ve belediye çalışmaları noktasında çok ciddi işler yapıldı" diye konuştu.

Sani Konukoğlu Konferans Salonunda düzenlenen programın ardından konuk öğrencilere, İnegöl Belediyesi tarafından Sedir Kafe'de kahvaltı verildi. İnegöl Kent Müzesinde incelemelerde bulunan konuk öğrenciler, İshakpaşa Camii ve Külliyesini de gezdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title