Haberler

30'una Fanlarıyla Girdi…

Güncelleme:

Şarkılarıyla Gönüllerde Taht Kuran Oynadığı Dizilerler Kendi Hayran Kitlesini İkiye Katlayan Keremcem Yeni Yaşını Hayranlarıyla Birlikte Etiler'de Bir Mekanda Kutladı.

ŞARKILARIYLA GÖNÜLLERDE TAHT KURAN OYNADIĞI DİZİLERLER KENDİ HAYRAN KİTLESİNİ İKİYE KATLAYAN KEREMCEM YENİ YAŞINI HAYRANLARIYLA BİRLİKTE ETİLER'DE BİR MEKANDA KUTLADI.

30 yaşına basan Keremcem yurdun dört bir yanından 100'ü aşkın hayranı ile birlikte pasta keserek yeni yaşını kutladı. Hayranları tarafından hediye yağmuruna tutulan Keremcem'in de onlara bir sürprizi vardı. Keremcem yeni albümünden bir parçayı ilk kez hayranlarına dinletti.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Keremcem, en büyük isteğinin bir sinema filminde oynamak olduğunu söyledi. Bugüne kadar kendini oynadığını söyleyen Keremcem; farklı bir rol oynamak istiyorum demesi üzerine "Seri katil olur musunuz?" sorusuna "Benden nasıl katil olur şu surata bakar mısın" diyerek espri yaptı.

Aykut Gürel ve Seden Gürel'i barıştırdınız mı? Sorusuna ise "Bu konuda konuşmak istemiyorum lütfen her şeyi sorun ama o konu hakkında bir şey sormayın" deyip olumsuz konuşarak, kafalarda soru işareti bıraktı…

KEREMCEM İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title