Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı Tüm Yurtta Coşkuyla Kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor YURT - TOPLU - 3 - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü tüm yurtta düzenlenen törenlerle kutlanıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor YURT - TOPLU - 3 - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü tüm yurtta düzenlenen törenlerle kutlanıyor.

Tekirdağ'da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da '30 Ağustos Zafer Bayramı' vatandaşların yoğun katılımıyla büyük bir coşku içerisinde kutlandı.

Kutlamalara ilk olarak Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Atatürk anıtına Tekirdağ Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve siyasi partilerin çelenk sunmasıyla başladı. Ardından Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan makamında tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı Sahil boyunda bulunan Ordu Evi'nin yanında devam etti. Programda ilk olarak, Vali Ceylan, Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Selçuk Kubilay Karslı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak halkı selamlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve resmi tören geçişi yapıldı. Resmi tören geçişinde Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlık birliklerin geçişi protokol ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Düzenlenen bayram törenine, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Garnizon Komutanı Topçu Kur. Alb. Selçuk Kubilay Karslı, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, CHP Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muharip gaziler, askerler ve vatandaşlar katıldı.

Ayvalık'ta Zafer Bayramı doruğa çıktı

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Sabah saat 09.30'da Ayvalık Kaymakamlık makamında gerçekleşen ilk kutlamada; Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ın izinli olması nedeniyle yerine Balıkesir Vali Yardımcısı Şükrü Kara, protokol üyeleriyle vatandaşların bayram tebriklerini kabul etti.

Ayvalık'taki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına ait ikinci tören saat 10.00'da ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtı önünde gerçekleştirildi.

Balıkesir Vali Yardımcısı Şükrü Kara öncülüğünde; Garnizon Komutanı Personel Albay Fevzi Koruyucu, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit aileleri ve kalabalık bir vatandaş grubunun hazır bulunduğu tören, Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Tören öncesinde; Ata'ya olan saygılarını ifade etmek isteyen çok sayıda vatandaş, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtını çiçek yağmuruna tuttu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde Ayvalık Belediye Bandosu'nun eşliğinde İstiklal Marşı'nın seslendirildiği törende; günün anlam ve önemini ifade eden konuşmayı ise; Ali Çetinkaya İlk Kurşun Rehabilitasyon Merkezi Hizmet Birliği'nde görev yapan Tabip Albay Fatih Özenalp, 1919'da başlayıp, 3 yıl süren Kurtuluş Savaşı'nın 30 Ağustos 1922'de bizzat Başkomutan Mustafa Kemal Paşa'nın sevk ve idaresinde 'Başkomutanlık Meydan Muharebesi' ile taçlandığını hatırlattı.

Bu zafer ile tarihi boyunca hür yaşamış Türk Milleti'nin bu işgale boyun eğmemekle, bundan sonrada hür yaşayacğını tüm dünyaya gösterdiğini kaydeden Özenalp, "Bu zafer milletimizin kendisine olan güvenini yeniden kazanmasını sağlamış, aynı zamanda modern Türkiye'yi oluşturan ilerleme hamlesinin de itici gücü olmuştur. Bütün dünyada sömürgeci devletlerin ezdiği uluslara örnek teşkil etmiş, umutları tükenen toplumlara bir ümit meşalesi olmuştur" dedi. Sakarya İlkokulu öğrencilerinden Sınay Çınar'ın günün anlam ve önemine ait şiiri seslendirmesinin ardından Sakarya İlkokulu öğrencileri tarafından Balıkesir'e yöresine ait halk oyunları gösterileri sunuldu. Balıkesir Vali Yardımcısı Şükrü Kara'nın öncülüğündeki protokol üyeleri törende hazır bulunup, ön sıralarda bulunan gazilerle, şehit aileleriyle yakından ilgilenmeleri dikkatlerden kaçmadı. Törenin ardından Ayvalık Belediyesi'nin bando takımı Şef Ergün Tekincan'ın öncülüğünde vatandaşların eşliğinde marşlar ve Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan bir konser verdi.

Karabük'te 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

KARABÜK - Karabük'te, 30 Ağustos Zafer Bayramı kent meydanında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Törene, Vali Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Barbaros Baran, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vegili, CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Garnizon Komutanı Tekin Nemlioğlu,, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Karabük Valisi Kemal Çeber ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Garnizon Komutanı Tekin Nemlioğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Tören halkoyunları, Sportif ve Kültürel Etkinliklerle devam ederken, İl genelinde yapılan spor müsabakalarında dereceye giren sporculara Vali Çeber tarafından madalya ve kupaları verildi. Sportif etkinlikler bünyesinde, miniklerin tekvando ve güreş gösterileri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Etkinlik tören geçişinin ardından sona erdi.

Manisa'nın ilçelerinde 'Zafer' coşkusu

MANİSA - Manisa'nın Akhisar, Salihli, Sarıgöl, Selendi ve Kula ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşku içinde kutlandı.

Akhisar'daki kutlamalar

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü kutlamaları, Akhisar'da devlet erkanının Milli Egemenlik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başladı.

Saat 09.00'da başlayan törende Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Salih Hızlı sırasıyla kurumlarının çelenklerini koydu.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu'nun da katıldığı çelenk programı, sonrası saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasından sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Hava İstihkam Üsteğmen Yasin Acur yaptı.

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Aleyna Arı 'Zafer türküsü' isimli şiirini okumasıyla son buldu. Ardından protokol üyeleri alanda bulunan Gazileri selamlayarak Zafer Bayramı kutladı.

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe Başkanı İsmail Fikirli, yönetim Kurulu üyeleri, Kadın kolları Atatürk anıtına çiçek koydu.

Kutlamaların ikinci bölümünde saat 09.45'te kaymakamlık makam odasında Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava istihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Cumhuriyet Başsavcı Vekili Feyzullah Akyel, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu tebrikleri kabul etti.

Selendi'deki kutlamalar

30 Ağustos Zafer Bayramının 96'ncı yıl dönümü, Manisa'nın Selendi ilçesinde coşkuyla kutlandı. Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına Kaymakamlık ve Belediye tarafından çelenk bırakılmasıyla başlayan törene Selendi Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, Selendi Belediye Başkanı Hekim Veteriner Hekim Yasin Dumlupınar, Jandarma Komutanı Mehmet Akçakaya, İlçe Emniyet Amiri Metin Demirel, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, bürokratlar, şehit yakınları, gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın ardından Üç Eylül Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirler okundu. Meydandaki törenin ardından kaymakamlık makamında Kaymakam Mehmet Can İrdelp ile Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar tarafından tebriklerin kabulü ile 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sona erdi.

Sarıgöl'deki kutlamalar

30 Ağustos Zafer bayramının 96. yıl dönümü Sarıgöl ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Sarıgöl Kent Meydanında düzenlenen törene Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, İlçe Jandarma Komutanı J. Ast. Kd. Bşçvş Arif Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Ömer Akif Aydoğdu, siyasi partilerin ilçe başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Kula'daki kutlamalar

Kula ilçesindeki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yılı kutlamaları da Yunus Emre Kent Meydanındaki Atatürk anıtı önünde gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Kula Askerlik Şube Başkanvekili Personel Asteğmen Emrah Aydoğmuş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Törene katılanlar daha sonra Kaymakamlık makamına geçerek burada Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İhsan Serin ve Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tebrikleri kabul etti.

Salihli'deki törenler

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yılı tüm yurtta olduğu gibi Manisa'nın Salihli ilçesinde de düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunum töreni ile başladı. Törende Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ve Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından anıta çelenkler sunuldu.

Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Servet Ali Bulut yaptı. Törenin ardından Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ve Belediye Başkanı Zeki Kayda tebrikleri kabul ederken, kutlamalar hükümet konağındaki ikram ile son buldu.

Malatya'daki kutlamalarda helikopter gövde gösterisi yaptı

MALATYA - Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da düzenlenen törenlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96 yılı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü coşkuyla kutlandı. Geçit töreni esnasında, tören alanının üzerinden geçen helikopterler büyük ilgi gördü.

30 Ağustos Zafer Bayramının 96'ncı yıl dönümü Malatya'da düzenlenen törenlerle kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'nda başlayan törende, Malatya Valisi Ali Kaban, Garnizon Komutanı ve 2'nci Ordu Kurmay Başkan vekili Tümgeneral Hançeri Sayat ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi. Vali Ali Kaban, burada yaptığı konuşmada, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü münasebetiyle, yüreklerimiz onur, gurur ve sevinçle dolu olarak manevi huzurlarınızda bir araya gelmiş bulunmaktayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarımızın tek Vatan üzerinde, tek Bayrağın gölgesinde, tek Devlet'in çatısı altında tek Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde hür yaşamasını sağlamak maksadıyla başlattığınız Milli Mücadele; azim, cesaret, kararlılık ve kahramanlık destanlarıyla milletçe kazanmış olduğumuz Büyük Zafer, her türlü övgüyü hak etmektedir. Emin ve müsterih olunuz ki Aziz Türk Milleti, bizlere miras bıraktığınız kutlu vatan topraklarını, bu topraklar üzerinde şerefle dalgalanan şanlı al bayrağımızı, uğruna canlar feda edilen özgürlüğümüzü, kadim tarihimizdeki sayısız örneklerde olduğu gibi her ne pahasına olursa olsun koruyacaktır" dedi. Valilik çelenk programının sonunda ise CHP ve MHP il yönetimleri tarafından da Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Programa MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'da katıldı.

Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından Valilik Makamına geçen Vali Kaban burada askeri ve mülki erkanın bayram tebriklerini kabul etti. Kutlama programı kapsamında daha sonra Abdullah Gül Parkı önündeki resmi geçit törenini düzenlendi. Vali Kaban, Garnizon Komutanı ve 2. Ordu Kurmay Başkan Vekili Tümgeneral Sayat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Polat'ın askeri araç ile halkı selamlaması ile başlayan programda geçit töreni öncesinde okunan İstiklal marşı sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Yarbay Murat Şahin yaptı. Yarbay Şahin'in konuşmasının ardından Battalgazi İlçesi Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencisi İbrahim Bülent Dere, 'Dumlupınar'da Şehit Asker'in Mezarı Başında' adlı şiiri, yine aynı okul öğrencisi Selin Demir'de '30 Ağustos' adlı şiiri okudular. Şiirlerin okunması sonrası resmi geçit töreni gerçekleştirildi.

Helikopterler törene damga vurdu

Geçit töreni sırasında, Malatya Kara Hava Alayından havalanan helikopterlerde tören alanının üzerinden uçuş gerçekleştirdi. Uçuş esnasında Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun geliştirdiği ve bir çok dünya ülkesinin satın almak için sırada beklediği yerli Atak Taarruz helikopterleri yoğun ilgi gördü. Atak ve skorsky gibi 7 helikopterin geçişi renkli görüntülere sahne olurken tören alanındaki vatandaşlar ise ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak pilotları alkışladı.

Şanlıurfa'da Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Kutlamalar sabah saatlerinde Osmanbey Yeni Şehitlik Anıtına, Şanlıurfa Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenk sunumuyla başladı. Çelenklerin bırakılmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Şehitlik anıtındaki tören, şehit kabirlerine kırmızı karanfil bırakılmasıyla sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Şanlıurfa Vali vekili Fatih Çelikkaya'ın Valilik Şeref Salonunda tebrikleri kabulüyle devam etti. Tebriklerin kabulünün ardından da kutlamalar Cumhuriyet Caddesi'ndeki resmi geçit töreniyle sona erdi.

Törene, Şanlıurfa Vali Vekili Fatih Çelikkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Harran Üniversite Rektörü Ramazan Taşaltın, askeri, idari erkan ve vatandaşlar katıldı.

Şuhut'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ilçe Atatürk Parkında yapılan törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine Şuhut İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Başkan Vekili Umut Eroğlu, Şuhut İlçe Emniyet Müdür Vekili Ayhan Alaçam, daire amirleri ve protokol üyeleri katıldı. Şuhut İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Ardından saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu. Jandarma Astsubay Çavuş Oktay Melekoğlu'nun günün anlam ve önemine binaen konuşmasının ardından buradaki tören sona erdi. Kutlama programı daha sonra ilçe şehitliği ziyareti ile devam etti.

İlçe şehitlik ziyareti sonrasında Şuhut İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe tebrikleri kabul etti.

Afyonkarahisar'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

AFYONKARAHİSAR - 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar'da da törenlerle kutlandı.

Program kapsamında önce Kocatepe Parkı Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu. Törene Vali Tutulmaz'ın yanı sıra, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, Belediye Başkan Vekili Mahmut Karcı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Baro Başkanı Turgay Şahin, vali yardımcıları, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan, daire müdürleri ve ziyaret için kente gelen misafirler katıldı.

Kocatepe Parkı'nda düzenlenen tören Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan ve Belediye Başkan Vekili tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zafer Bayramı kutlama mesajının okunması ile Kocatepe Parkı'ndaki tören sona erdi.

Konya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yılı kutlandı

KONYA - Konya'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü törenlerle kutlandı.

Atatürk Anıtındaki tören, çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Kutlama programı Konya Valiliğinde tebriklerin kabulü ve Feritpaşa Caddesindeki resmi geçit töreniyle devam etti. Geçit törenine Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, askeri ve sivil erkan katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunduğu törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığı Hava Muhabere Binbaşı Serdar Türk yaptı. Binbaşı Serdar Türk, "Bugün Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yek vücut olmuş Türk milletinin büyük bir iman ve bağımsızlık azmiyle 26 Ağustos 1922'de başlayıp, 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlandırdığı Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 96. yılını kutlamaktayız. Bizlere bu eşsiz zaferi armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan o büyük kahramanlara karşı en büyük sorumluluğumuz, Türkiye Cumhuriyetini, onun temel değerini, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini korumak ve yaşatmaktır" dedi.

Konuşmanın ardından Meram Anadolu Lisesi öğrencisi Samet Naras, '30 Ağustos' isimli şiiri okurken, Kıbrıs Gazisi Mustafa Bayındır, 'Bu Bayrak' adlı şiiri seslendirdi. Daha sonra öğrenciler halk oyunları gösterisi sundu. Kutlama programı sivil ve askeri birliklerin geçişi ile sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Zafer Haftası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
title