Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı'na Doğru

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Genel Maden İşçileri Sendikası, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Genel Maden İşçileri Sendikası, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tosun, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nın destanla taçlandırıldığı Dumlupınar'dan başlayan Büyük Taarruz sonucu düşmanın İzmir'den denize döküldüğü Zafer Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tarihe altın harflerle yazılan zaferin, Türk milletinin, tarihi boyunca bağımsızlıktan ödün vermediğini ortaya koyduğunu ifade eden Tosun, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere 30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara da örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiştir. Milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum."

GMİS'ten kutlama

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) da yayımladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

GMİS'ten yayınlanan mesajda, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa yol gösteren Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın, Türk ulusunun Büyük Atatürk'ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanı olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Büyük Taarruz, ulusumuzun, emperyalizme karşı verdiği büyük mücadelenin sonunda yeniden dirilişidir. Kahraman ordumuz, Başkumandanlık Meydan Muharebesi'yle Anadolu topraklarının ulusumuzun vatanı olduğunu önünde durulamaz bir iradeyle tüm dünyaya ispatlamıştır. Bizler, 30 Ağustos Zaferi'ni kazanan tam bağımsızlık karakterine sahip bir ulusun evlatları, maden işçileri olarak ülkemizin geleceği için yeraltı zenginliklerini tespit etmek ve yeryüzüne çıkararak ülkemizin ekonomisine kazandırmak için her türlü fedakarlıkla çalışıyoruz, çalışacağız. Ulusumuza bağımsızlığını kazandıran Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman ordumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Ulusumuzun bağımsızlığı ve vatan sevgisi uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Zafer Bayramı'nı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nü kutluyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Zonguldak Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
title