Haberler

Ticari Taksiye Çarpan Otomobil Eczaneye Girdi: 2 Yaralı

Ticari taksiye çarpan otomobil eczaneye girdi: 2 yaralıANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ticari taksiye çarpan otomobil eczaneye girdi.

Ticari taksiye çarpan otomobil eczaneye girdi: 2 yaralı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, ticari taksiye çarpan otomobil eczaneye girdi. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Aşağı Hisar Mahallesi Gülveren Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi'nden Hisar Caddesi istikametine giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 UZ 1590 plakalı otomobil, Gülveren Caddesi'nden Eski Hisar istikametine gitmekte olan Mustafa Ş.'nin kullandığı 07 J 0162 plakalı ticari taksiye çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobil, caddenin köşesinde bulunan bir eczaneye girdi. Kazada ticari taksi sürücüsü Mustafa Ş. ile yolcu olarak bulunan Ali İhsan Ö. yaralandı. Kimliği tespit edilemeyen diğer araç sürücüsü ise kaza yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı taksi şoförü ile yolcu ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza sonucu eczanede maddi hasar oluştu. Polis kaçan otomobil sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title