Haberler

Tekirdağ'da 25 Kişinin Öldüğü Tren Kazasıyla İlgili Kusurlu Bulunan 4 Kişi Serbest Bırakıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz’da meydana gelen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasıyla ilgili kusurlu bulunan ve gözaltına alınan 4 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz'da meydana gelen ve 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasıyla ilgili kusurlu bulunan ve gözaltına alınan 4 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çorlu'da yaşanan tren kazasına ilişkin Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığının oluşturduğu bilirkişi heyetinin raporunda TCDD 1. Bölge Müdürlüğü Halkalı 14. Demiryolu Bakım Müdürlüğünde Demiryolu Bakım Müdürü olarak görev yapan T.K., Çerkezköy Yol Bakım Şefliği'nde Yol Bakım ve Onarım Şefi olarak görev yapan Ö.P., yine yol bakım şefliğinde hat bakım ve onarım memuru olarak çalışan C.Ç. ile TCDD bünyesinde çalışan ve geçtiğimiz Mayıs ayındaki yıllık umumi muayene raporunda imzası bulunan Köprüler Şefi Ç.Y.'nin kazanın meydana gelmesinde asıl kusurlu bulunduğu kaydedildi.

Bilirkişi heyetinde İstanbul Üniversitesinden Prof. Dr. Bekir Sıddık Binboğa Yarman, İstanbul Gelişim Üniversitesinden Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden Araştırma Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Engin Bıçakçı, İnşaat Mühendisi Hakan Bozbulut ve Serbest Makine Mühendisi Bedri Duman yer aldı.

Raporda kusurlu oldukları belirtilen T.K, Ö.P, C.Ç. ile Ç.Y. jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından Çorlu Adliyesine sevk edildi. Çorlu Cumhuriyet Savcılığında ifadeleri alınan şüpheliler, adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme, şüphelileri adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tekirdağ Çorlu 3.Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title