Haberler

Tabanca, tüfek ve uyuşturucular ele geçirlidi, 12 şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Tabanca, tüfek ve uyuşturucular ele geçirlidi, 12 şahıs tutuklandı Aksaray'da suç ve suçlulara geçit verilmiyor Aksaray'da polisin 1 haftalık süreçte yaptığı ve 3 bin 410 şahsın sorgulandığı denetimlerde tabanca, tüfek ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, birçok suçtan aranması olan...

Tabanca, tüfek ve uyuşturucular ele geçirlidi, 12 şahıs tutuklandı

Aksaray'da suç ve suçlulara geçit verilmiyor

AKSARAY - Aksaray'da polisin 1 haftalık süreçte yaptığı ve 3 bin 410 şahsın sorgulandığı denetimlerde tabanca, tüfek ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, birçok suçtan aranması olan 12 şahıs tutuklanarak cezaevine kondu.

Aksaray'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şehrin huzur ve güvenliği, suç ve suçlularla mücadele edilmesi çerçevesinde 1 haftada kent genelinde uygulama ve denetimler yaptı. Şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen denetim ve uygulamalarda Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tüm araçlar durdurularak bir bir arandı. Araçlarla birlikte sürücü ve yolcuların da tek tek arandığı, sorgulandığı denetim ve uygulamalarda 1 hafta içinde toplam 340 araçla 3 bin 400 şahıs denetimden geçirildi. Şahıs sorgulamalarında hırsızlık suçundan 16 yıl 8 ay, uyuşturucu ticareti suçundan 7 yıl 9 ay, uyuşturucu ticareti suçundan 7 yıl, dolandırıcılık suçundan 5 yıl, fuhuşa teşvik ve aracılık suçundan 5 yıl, hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay, hırsızlık suçundan 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 33 şahıs yakalanırken, 12 şahıs tutuklanarak cezaevine kondu. Araçlarda yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca fişeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 42 adet kurusıkı tabanca fişeği, 2 adet av tüfeği, 9 adet av tüfeği fişeği, 47,02 gram sentetik cannabinoid maddesi, 10,49 gram esrar maddesi, 1,22 gram eroin maddesi, 50 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Ele geçirilen tabanca, av tüfeği ve narkotik maddeler ile ilgili 8 şahsa adli işlemler yapılırken, kumar oynatıldığı tespit edilen kıraathanede yapılan denetimlerde kumar oynadığı tespit edilen 4 şahsa 7 bin 276 TL idari para cezası kesildi. Kahvehanelerin faaliyetinden men edildiği uygulama ve denetimler çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Halkımızın huzur ve güveni için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Narkotik Aksaray Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title