Haberler

Siirt'te karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Güncelleme:

Siirt'te karla mücadele çalışmaları devam ediyor Siirt Belediyesi karla mücadele ekipleri vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siirt'te karla mücadele çalışmaları devam ediyor

SİİRT - Siirt Belediyesi karla mücadele ekipleri vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siirt'te akşam saatlerinden itibaren yeniden etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte şehir içi ulaşımda aksama yaşanmaması için belediye ekipleri harekete geçti.

Çok sayıda iş makinesi ve personel ile birlikte sahadaki çalışmalarını hızlandıran ekipler, başta ana arterler olmak üzere tüm yollarda kar temizliği ve tuzlama çalışması yapıyor.

Kentte olumsuz bir durumla karşılaşmamak için kış lastiği veya zincir takmadan araçların kullanılmaması çağrısında bulunuldu. Ekipler, ilerlemekte zorlanan yolcu minibüsüne, traktöre bağlanan halat yardımıyla ilerlemesini sağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Siirt Belediyesi Siirt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title