Haberler

Pancar Toplamaya Giden Vatandaş Kayalıktan Düşerek Hayatını Kaybetti

Şırnak’ın Uludere ilçesinde pancar toplamaya giden bir vatandaş kayalıktan düşerek hayatını kaybetti.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde pancar toplamaya giden bir vatandaş kayalıktan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Salih Yıldırım (62), Uludere ilçesine bağlı Uzungeçit beldesinde Ramazan ayı öncesi son kez kırsal alana çıkıp pancar toplamaya çalışırken kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde Salih Yıldırım'ın eve dönmemesi üzerine Uzungeçit, Mutluca ve Bolağaç köylerindeki vatandaşlar dağlarda arama başlattı. Köylülerin başlattığı çalışmaların ardından Salih Yıldırım'ın cansız bedeni sabah saat 05.00 sularında bulundu. Köylüler cenazeyi dağdan indirip Beytüşşebap Devlet Hastanesine kaldırdı. Cenaze buradan otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesine götürüldü.

Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Salih Yıldırım Uzungeçit Uludere Şırnak 3. Sayfa Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Çekya'nın EURO 2024 kadrosu! Çekya EURO 2024 aday kadrosunda kimler var? Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title