Haberler

Mardin'de 9 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan 9 katlı bir binada çıkan yangında mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 9 katlı bir binada yangın çıktı. Bina mahsur kalan vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı.

Kızıltepe ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi'ndeki 9 katlı bir binanın havalandırma boşluğunda, akşam saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Duman binayı kaplarken, ihbarla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yoğun duman nedeniyle son kattaki bazı vatandaşlar mahsur kaldı.

İtfaiye ekipleri, bir taraftan yangına müdahale ederken, bir taraftan da mahsur kalan bina sakinlerini merdivenli araç yardımıyla tahliye etti.

Dumandan etkilenen 2'si çocuk 5 kişi, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından, Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızıltepe İtfaiye Mardin İtfaiye Acil Durum 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title