Haberler

Kontrolden Çıkan Araç Duvarı Yıkarak Çocukların Oynadığı Alan Daldı

Kontrolden çıkan araç duvarı yıkarak çocukların oynadığı alan daldıİZMİR - İzmir'in Tire İlçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bahçe duvarını yıkarak çocukların oynadığı apartman bahçesine girdi.

Kontrolden çıkan araç duvarı yıkarak çocukların oynadığı alan daldı

İZMİR - İzmir'in Tire İlçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bahçe duvarını yıkarak çocukların oynadığı apartman bahçesine girdi.Kazada mucize eseri yaralanan olmadı.

Mehmet Güvensay Caddesi, Ayasofya Caddesi ve Turgut Özal Bulvarı kesişiminde bulunan kavşakta meydana gelen kazada Esra T yönetimindeki 35 YES 87 plakalı otomobil viraja geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımı aşıp bahçe duvarını yıkarak bir apartmanın bahçesine girdi.Kaza da mucize eseri herhangi bir yaralanma olmaması yüreklere su serpti.Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ekipleri Araç sürücüsü Esra T. yi kontrol amaçlı İlk müdahalesini yaptı.Kazadan yara almadan kurtulan araç sürücüsü kaza sonrası uzun süre şok yaşadı.

Mahalleli İsyan Etti Tansiyon Yükseldi

Yıllardır bahçelerine araç girdiğini belirten mahalle sakinleri sonunda isyan etti. Bahçede çocukların oynadığı saatte büyük bir gürültü duyduklarını dile getiren apartman sakinleri, yıllardır bu kavşakta bir düzenleme yapılmadı.Sayısız araç duvarı yıkarak bahçemize girdi.Bu kavşakta düzenleme yapılması için illa birimizin ölmesi mi gerekiyor. Bu kavşakta geçen yıl ölümlü kaza oldu.Buradan yetkililere sesleniyoruz Lütfen sesimize kulak verin çocuklarımızı bahçeye de mi çıkarmayalım. Lütfen bu kavşağa bir çözüm bulun.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tire 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title