Haberler

Borsada yüksek meblağda para kaybeden okul müdürünün cesedi sahilde bulundu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahilde erkek cesedi bulundu. Otopsi işlemleri sonrası cesedin Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül'e ait olduğu tespit edildi. Akgül'ün borsada 2.5 milyon TL kaybettiği öğrenildi.

Kocaeli'de sahilde cesedi bulunan kişinin Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül olduğu belirlendi. Akgül'ün borsada 2.5 milyon TL kaybettiği iddia edildi.

Kocaeli'de Denizde Ceset Bulundu, Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül Olduğu Belirlendi

CESEDİ SAHİLDE BULUNDU

Olay, Yavuz Sultan Mahallesi 60 Evler Sahil mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, belediye işçileri, cismin denizde sürüklendiğini fark etti. Belediye işçilerinin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine adrese, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Suya giren deniz polisleri ihbar edilen cismin erkek cesedi olduğunu gördü. Sudan çıkartılan kişi kıyıya getirildi. Sağlık ekiplerince yapılan tetkiklerde kişinin öldüğü tespit edildi. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin otopsi işlemleri için morga götürüldü.

Kocaeli'de Denizde Ceset Bulundu, Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül Olduğu Belirlendi

BORSADA 2.5 MİLYON TL KAYBETTİ

Yapılan araştırmalar neticesinde cesedin kime ait olduğu belirlendi. Cesedin Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül'e ait olduğu tespit edildi. Akgül'ün borsada 2.5 milyon TL kaybettiği iddia edildi.

Kocaeli'de Denizde Ceset Bulundu, Körfez Petkim Ortaokulu Müdürü Adem Akgül Olduğu Belirlendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adem Akgül Kocaeli Otopsi Körfez Petkim Polisiye Hassas İçerik 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

FATİH ARSLAN:

Nedir arkadaş bu para hırsı. Okul mudurusun en az 35 -40 bin maaş neyine yetmiyor. Ama maaş bu kadar çok olursa birde çift maas ise artık daha da hırsınız artıyor ve Allah şaşırtıyor işte.

148
146
yanıtYanıtla
Safi Gezgin:

Ulan çakal sen adamı tanıyor musun belki başka sebep var ortada

yanıt161
yanıt61
Oguz Ozgul:

Safi sezgin fatih doğru söylüyor 35-40 çok bile sonra bunların maaşını ödemek için hükümet vatandaşlars vergi üstüne vergi koyuyor

yanıt59
yanıt116
İbrahim Demirel:

Para sizi kontrol etmesin siz parayı kontrol edin. Kumar, faiz ve zina haneye fakirlik getirir. Çok hırs da yapmayın. Er yada geç o toprağın altına hepimiz gireceğiz. Ve son olarak; "Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur."

211
10
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Bir akrabamin kardeşi vardı. Oda kumara girmiş babası borcunu ödeyip bitirmişti.. Ama o illete tekrar girip yüklü miktarda yine borç yaptı. Bu kezde demekki gurur yaptı ve intihar etti canına kıydı. Kınamıyorum ama gençti yeni evliydi ve birde çocuğu vardı. Bu yüzden insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum. İsteyen istediğini yapabilir. Sadece tavsiye.

yanıt63
yanıt3
Oguz Ozgul:

Öğretmenlerin maaşı en fazla 1.5 asgari ücret olmalı

55
148
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Eğitimcinin borsa ile ne işi vardı. Kafayı borsaya vermiş eğitim kendi aleminde.

59
90
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

intihar edip cesedimi siz kaldırın demek edepsizliğin zirvesi hiç olmazsa denize açılıp boynuna taş bağlayıp derin bir yerde kendini atsınki tanımadığı kişilere cesedini yük olarak bırakmamış olsun

8
135
yanıtYanıtla
Büşra :

Abi sen trafik kazasında vefat edersen, cesedini tanımadığın kişilere yük olarak bırakmış olmaz mısın???? Nasıl yapsak acaba, ya da mesela sokakta kalp krizi filan da geçirebilirsin.

yanıt20
yanıt4
Marko Apostolidis:

büşra, ben intihar dedim sen kazadan bahsediyorsun... :-)

yanıt2
yanıt14
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title