Haberler

İzmir'de Dehşet...düğünde Oyun Havası Kavgası: 1 Ölü

İzmir'de dehşet...Düğünde oyun havası kavgası: 1 ölü İzmir'de düğünde oyun havası kavgası çıktı, sonra rastgele ateş açtılarİZMİR - İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir düğünde, gelin ve damat aileleri arasında oyun havası sırasında çıkan silahlı kavgada kan aktı.

İzmir'de dehşet...Düğünde oyun havası kavgası: 1 ölü

İzmir'de düğünde oyun havası kavgası çıktı, sonra rastgele ateş açtılar

İZMİR - İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir düğünde, gelin ve damat aileleri arasında oyun havası sırasında çıkan silahlı kavgada kan aktı. Dehşete düşüren olayda 1 kişi hayatını kaybederken, olay sonrası saldırganların peşine düşen damat, zanlıların kullandığı motosiklete çarptı ve şahıslar yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Torbalı ilçesine bağlı Çapak Mahallesi'nde bir düğün töreni yapılıyordu. Gerçekleşen düğünde, gelin damadın aileleri arasında oyun havası sırasında 'oynama' kavgası yaşandı. Gelin ile damadın akrabaları arasında ilk önce sözlü tartışma yaşandı. Çıkan kavga önce yatıştırıldı. Kavgaya karışan Ahmet B. ile Anıl Ö. düğünden sonra silahlanıp yeniden düğünün yapıldığı alana geldi. Saat 01.20 sularında motosiklet ile meydana gelen iki kişi rastgele sağa-sola tüfek ile ateş açtı. Tüfekten çıkan saçma 63 yaşındaki Yusuf Topal'a isabet etti. Yaşlı adam, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte hastaneye kaldırıldı. Topal, yapılan ilk müdahale sonrasında İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Yusuf Topal kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Damat peşlerine düştü, zanlıların motosikletine çarptı

Dehşet sonrası, olay yerinden kaçan iki şahsın peşine düşen damat Halil D., araba ile tüfekle ateş açan zanlıların kullandığı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki şahıs yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma tarafından yakalanan şahıslar, daha sonra da tedavilerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir 3.Sayfa Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title