Haberler

İlçenin adını okulun adı ile karıştırınca sınava giremedi

Güncelleme:

İlçenin adını okulun adı ile karıştırınca sınava giremedi Samsun'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nagirecek olan genç kız, ilçenin adı ile okulun adını karıştırınca yanlış okula gitti ve sınava giremedi.

İlçenin adını okulun adı ile karıştırınca sınava giremedi

SAMSUN - Samsun'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nagirecek olan genç kız, ilçenin adı ile okulun adını karıştırınca yanlış okula gitti ve sınava giremedi.

YKS öncesi yetkililerin uyarılarına rağmen yine bazı öğrencilerin dikkatsizliği ve yanlış anlamaları bir yıllık emeklerini çöpe attı. Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde ikamet eden M.K. adlı genç kız bir yıl boyunca hayalindeki üniversiteyi kazanmak için çalıştı. Bu sabah İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'ndeki 19 Mayıs Anadolu Lisesi'ne sınava girmek için gelen M.K. salonun kapanmasına 15 dakika kala diğer öğrenciler gibi sıraya girip görevlilere elindeki sınav giriş belgesini gösterince yanlış okula geldiğini öğrendi ve gözyaşlarına boğuldu.

Görevliler M.K.'ye 19 Mayıs Lisesinde değil, yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan 19 Mayıs ilçesindeki Ondokuzmayıs Hamidiye İmam Hatip Anadolu Lisesi'nde sınava girmesi gerektiğini söyledi. Okulun bahçesinden ayrılan genç kız ağlamaya başladı. Genç kızın ağladığını gören Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunda görevli olan, yakını sınava girdiği için okulun önünde bulunan polis memuru Musa Bilir, genç kıza yardım etmek istedi. Kendi aracı ile kızı 19 Mayıs ilçesine götürebileceğini söyleyen ancak buna rağmen mesafenin 40 kilometre olduğunu ve yetişmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Musa Bilir ve etraftaki öğrenci aileleri ağlayan kızı teselli etti.

Bu arada sınav salonunun kapandığı saniyelerde iki genç de koşarak okulun bahçesine girdi ve salona alınamayınca üzgün halde geri dönmek zorunda kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İlkadım Samsun 3. Sayfa Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title