Haberler

Eyüpsultan'da Cep Otogarı Hırsızlığı

Güncelleme:

Eyüpsultan'daki cep otogarında müşteri kılığında bilet alma bahanesiyle gelen hırsız, içeride kimsenin olmadığı bir sırada tezgahın arkasındaki cep telefonunu çaldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Eyüpsultan'daki cep otogarına müşteri kılığında bilet alma bahanesiyle gelen hırsız, içeride kimsenin olmadığı bir sırada tezgahın arkasındaki cep telefonunu çaldı. Rahat tavırları ile dikkat çeken hırsızın o anları işyerine ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçtiğimiz Cuma günü saat 19.30 sıralarında Alibey Cep Otogarında yaşandı. İddiaya göre bilet alma bahanesiyle peronları gezen hırsız, son olarak Ayten Aydın'ın işletmeciliğini yaptığı işyerine geldi. O esnada işlerini halletmek üzere peronun arka bölümüne geçen Aydın'ın yokluğunu fırsat bilen hırsız, bir süre oyalanarak çevreyi kolaçan etti. Bu sırada oraya gelenlerle de konuşan şüpheli, kimsenin olmadığı bir sırada tezgahın arka tarafındaki cep telefonunu çaldı. Çaldığı cep telefonunu montunun iç cebine koyan şüpheli, oradan ayrılırken yaptığı el hareketi ise dikkat çekti.

Olay anını anlatan işletme sahibi Ayten Aydın, "Cep telefonum bir yolcu tarafından bankonun içine eğilerek çalındı. Saat 19.15 civarı gelen bir yolcu bankoya eğilerek telefonumu çaldı. Telefonumdaki bilgiler, yolcu numaraları, işime ait her şey çok önemli. Lütfen telefonumu geri getirsin. Geri getirirse şikayetçi olmayacağım. Yolcu kılığında geliyor, diğer yazıhanelere de soruyor. Daha sonra benim bir anlık yokluğumu fırsat bilerek gelip bankoya eğilip içeriden telefonu çalıp gidiyor" şeklinde konuştu.

Olay anı kamerada

Cep otogarı içinde müşteri kılığında gezen şahıs, son olarak geldiği peronda işyeri sahibinin bir anlık yokluğunu fırsat bilerek, banko arkasındaki cep telefonunu çalarak olay yerinden uzaklaştı. Şahısın cep telefonunu çaldığı anlar ve uzaklaşırken yaptığı el hareketi ise güvenlik kamerasına yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eyüpsultan Güvenlik Hırsızlık İstanbul Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title