Haberler

Yaşlı Adam, Aralarında Husumet Bulunan Torunlarını Pompalı Tüfekle Vurdu

Güncelleme:

Adıyaman'da yaşayan 69 yaşındaki dede, aralarında daha önceden husumet bulunan 2 torununu tüfekle yaralayarak hastanelik etti. Torunlar ise dedelerinin kafasına sert bir cisimle vurarak yaraladı.

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Kurugöl köyünde dede, 2 torununu da tüfekle yaralayarak hastanelik etti.

DEDE, TORUNLARINI POMPALI İLE VURDU

Edinilen bilgiye göre, Besni'ye bağlı Kurugöl Köyünde ikamet eden Mecit İlhan (69) aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen torunları ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine evden pompalı tüfeğini alan dede, torunları Ali İlhan (18) ile Hicabi İlhan'ı (16) ayağından yaraladı. Yaralanan torunlar ise dedelerinin kafasına sert bir cisimle vurarak yaraladı.

ÇOCUKLARININ VURULDUĞUNU GÖREN ANNE, FENALAŞTI

Olay sırasında çocukların vurulduğunu gören anne Besey İlhan (41) fenalaştı. Çevredekilerin sağlık ekiplerine bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ve çocukların annesi ambulanslarla Besni Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Besni İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman Kurugöl Besni 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

dürbünlü:

Ülkemizde umumi olarak,,iman zayıflıgı,,çok yüksek boyutlara ulaşmıştır,,kabahat diyanette ve o kuruma çeki düzen vermeyen hükümettedir.

11
2
yanıtYanıtla
Trabzon’lu:

Aynen Doğrudur Hocam.

yanıt5
yanıt1
İbrahim Nalbant:

Resulullah s.a..v.: Her akşam yatağa yatacağı zaman ve sabahleyin kalkınca İHLAS,FELAK ve NAS surelerini okuyor avcılarına ufluyor,bütün vücudunu avuç içleri ile sivazliyor.Rasulullah s.a.v.bunu akşam_sabah bunu yapıyor. Bu sünneti yerine getirirsek,her türlü kötülükten korunuruz psikolojimiz düzgün olur,iyilikten başka bir şey düşünmeyi.Bizi dünya ve ahirette rezil edecek yapamayız. Unutmayalım ki sünnette bizim için güzellikler vardır.

9
1
yanıtYanıtla
Negredo:

Helal dede kesin para için dir genelde tam tersi olurdu ama dede bu sefer çabuk davranmış.

4
2
yanıtYanıtla
Mazlum:

Böyle torunmu olur ya. Allah cezalarını verir birgün bunların

2
0
yanıtYanıtla
Sıradan Bir Kul:

Ah Dede Vah Dede sen neymissin sen ??

1
0
yanıtYanıtla
dede:

18 ve 16 yaşlarındaki torunlarıyla nasıl bir husumet olabilir ki

1
0
yanıtYanıtla
CAN:

bu nasil bir acimasizlik yok sen onlarin dedesisin sizde onun orunlari bu nasil bir bag

0
0
yanıtYanıtla
000:

Aslinda akrabalik icinde husumet cok var ulkemizde bu cok buyuk bir sorun cocuklarini kinle buyutuyorlar sonucta birbirlerini yiyiyorlar cocuklarin yaninda dedikodu haset kin etmeyin mumkunse cocuklar tum akrabalarin birbirini sevigini gorsun ama yokki bu millet islah olmaz

0
0
yanıtYanıtla
AH:

ah biede bir sevmeyi bilsek yardimlasmayi dayanismayi birbirimizi kaldirmayi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title