Haberler

Çivril'de Dolu Yağışı Sonucu Meydana Gelen Kazalarda Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Denizli'nin Çivril ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonucu meydana gelen 3 ayrı kazada bir ticari aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Diğer kazalarda ise maddi hasar oluştu.

DENİZLİ (İHA) – Denizli'nin Çivril ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan dolu yağışı kazaları peş peşe getirdi. Aynı bölgede meydana gelen 3 ayrı kazada devrilen ticari aracın sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Çivril'de dün akşam saatlerinde yaşanan şiddetli dolu yağışı, trafik akışını olumsuz yönde etkiledi. Yağış nedeniyle yolların 4kayganlaşması sonucu, Menteş Mahallesi yakınlarındaki bölgede birkaç dakika arayla 3 ayrı trafik kazası meydana geldi.

Yaşanan kazaların ilkinde Denizli'den Çivril istikametinde seyreden 20 BAT 83 plakalı ticari araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrol çıkarak devrildi. Kazada ağır yaralanan sürücü Hüseyin Tağcı ile araçta yolcu olarak bulunan Mehmet D., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Çivril Devlet Hastanesine sev edildi. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Hüseyin Tağcı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı. Diğer yaralının ise tedavisine yoğun bakımda devam edildiği öğrenildi.

Aynı bölgede meydana gelen diğer 2 kazada ise maddi hasar oluştuğu, ölen ya da yaralananın bulunmadığı ifade edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Çivril Acil Durum Hava Durumu Trafik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title