Haberler

Cezaevinden İzinli Çıktı, Hırsızlık Yaparken Yakalandı

Cezaevinden izinli çıktı, hırsızlık yaparken yakalandı Mazot hırsızları jandarmadan kaçamadıKAYSERİ - Kayseri'de, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda tırlardan mazot hırsızlığı yapan 3 kişi yakalandı.

Cezaevinden izinli çıktı, hırsızlık yaparken yakalandı

Mazot hırsızları jandarmadan kaçamadı

KAYSERİ - Kayseri'de, jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda tırlardan mazot hırsızlığı yapan 3 kişi yakalandı. Zanlılardan birinin cezaevinden izinli çıktığı, diğer zanlının ise adli kontrol kararı bulunduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İncesu ilçesine bağlı Hamurcu Mahallesi'nde dinlenme tesislerinde meydana gelen mazot hırsızlığıyla ilgili olarak İncesu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma yapıldı.

Örenşehir Mahallesi'nde bir petrol istasyonunda bulunan tırdan hırsızlık yapıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri, olay yerine gelerek tır şoförü Ş.Ö. ile görüştü. Tır şoförü Ş.Ö.'nün verdiği eşkaller doğrultusunda çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, 38 BJ 992 plakalı otomobili şüphe üzerine durdurarak arama yaptı. Yapılan aramalarda aracın içinde 5 adet 70'er litrelik bidon ile 4 metrelik hortum ele geçirildi.

Araçta bulunan Ali H., Hayati Ç. ve Ahmet P. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan Hayati Ç.'nin hırsızlık suçundan Bünyan Cezaevinde yattığı, Ali H.'nin ise adli kontrol kararı bulunduğu belirlendi.

Yetkililer, gözaltına alınan zanlılar hakkında başlatılan işlemlerin sürdürüldüğünü bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kayseri İncesu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title