Haberler

Bursa'da Süper Amatör Küme maçında saha kavgası çıktı

Güncelleme:

Bursa'da oynanan Süper Amatör Küme'ye yükselme maçının bitiminde saha boks ringine döndü. O anlar amatör kameraya yansıdı. Arabayatağı Spor ile Akar Spor takımları arasında yaşanan gerginlik sonucunda kavga çıktı ve polis ekipleri müdahale etti.

Bursa'da oynanan Süper Amatör Küme'ye yükselme maçının bitiminde saha boks ringine döndü. O anlar anbean amatör kameraya yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi Gülbahçe Spor Tesisi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Arabayatağı Spor ile Mustafakemalpaşa ilçesi takımı olan Akar Spor karşı karşıya geldi. Gergin geçen maçta deplasman takım Akar Spor 12. dakikada 1-0 öne geçti. Mağlup duruma düşen Arabayatağı Spor 28. dakikada skoru eşitledi. Arabayatağı Spor ve Akar Spor yedek kulübeleri arasında gerginlik çıktı. Maçı izlemeye gelen taraftarlar, sahaya yabancı cisimler attı. Akar Spor teknik direktörü, sahaya atılan cisimlerden dolayı yaralandı.

Son düdük çaldı, saha boks ringine döndü

Hakemin maçı bitirmesinin ardından iki takım oyuncuları birbirine girdi. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgayı gören bazı taraftarlar sahaya atladı. O anlar, maçı izlemeye gelen bir taraftar tarafından anbean kameraya alındı. Kavgayı, polis ekipleri güçlükle ayırdı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Kavga Spor Güvenlik Şiddet Futbol 3.Sayfa Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title