Haberler

Şehrin merkezindeki boş arazide, çocuklara aldırmadan uyuşturucu kullanan bağımlılar görenlere 'pes' dedirtiyor

Güncelleme:

Antalya'da kent merkezinde bulunan bir sitenin yanındaki boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu. Kimseye aldırış etmeden şırıngaları boyunlarına saplayarak alem yapan bağımlılar yüzünden çocuklarını okula bile gönderemediğini söyleyen site sakinleri, bu duruma bir çözüm bulunmasını istedi.

Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi'nde geçen hafta çalınan balkon demirleriyle gündeme gelen binanın kapatılmasının ardından burayı mesken tutan bağımlılar, bu kez de binanın karşısında bulunan boş araziyi kullanmaya başladı. Günün her saati araziye gelen bağımlılar, çevredekilere aldırış etmeden uyuşturucu kullanıyor. Mahalleli durumu polise bildirse de ekiplerin uyarısıyla dağıtılan bağımlılar, bir süre sonra geri dönüyor.

ŞIRINGAYI BOYNUNA SAPLADI

Önceki akşam saatlerinde arazinin yanında bulunan siteye ait duvarın yanına gelen 3 kişi, görünmediklerini düşünerek uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Uyuşturucu kullanan gruba kısa süre sonra bir de kadın eklendi. Uyuşturucu kullanmaya devam eden grup, yolda yürüyenlere aldırış dahi etmedi. Bir süre sonra araziye bastonla yürüyen engelli bir kişi geldi. Taşların üzerine oturan kişi, bir elindeki aynayla boynuna bakarak yer arayıp, diğer elindeki şırıngadaki uyuşturucuyu enjekte etti.

Boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu

Boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu

ÇOCUKLARI BİLE UMURSAMIYORLAR

Arazinin yanındaki parkta oynayan çocuklara aldırış etmeyen engelli kişi, uyuşturucuyu kullandıktan sonra alandan ayrıldı. Bağımlıların arazideki bazı taşların altına uyuşturucu madde sakladıkları ve bir sonraki gelişlerinde aynı noktadan aldıkları öğrenildi.

SİTE SAKİNLERİ BIKMIŞ DURUMDA

Arazinin yanında bulunan sitedekiler ise durumdan şikayetçi. Site sakinleri, evlerinden ve çatılarından araziye gelen bağımlılara bağırarak, göndermeye çalışıyor. Birçok bağımlı ise getirdikleri yastık ve yorganlarla arazide yaşıyor.

Boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu

Boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu

"BALKONA DAHİ ÇIKAMIYORUZ"

Arazi yanında bulunan sitede yaşayan ve bağımlılar yüzünden yürümeye dahi çekindiklerini söyleyen Volkan Ergün, "Burası Antalya'nın merkezi noktası olarak konumlandırılabilinen bir alan. Birçok bağımlı hem burada kurdukları yataklarda yatıyor hem de uyuşturucu kullanıyor. Çocuklarımızın, eşlerimizin gözü önünde şırıngayla uyuşturucu kullanıyorlar. Çocuklarımız balkona dahi çıkamıyor, psikolojileri bozuluyor. Eşlerimiz buradan geçip yürüyerek bir yere gidemiyor. Can ve mal güvenliğimiz yok. Hiçbir şekilde önüne geçemedik. Tüm birimlere şikayette bulunduk. Bu duruma çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

Boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu

"UYUŞTURUCU KULLANIMI VE FUHUŞ VAR"

Çetin Karayar ise "Burada birtakım sıkıntılar yaşıyoruz. Uyuşturucu kullanımı ve fuhuş ile ilgili yaşanan durumlar çok vahim. Burası turizmin başkenti Antalya'nın Muratpaşa ilçesi. Biz çocuklarımızı okula dahi gönderemiyoruz" diyerek sorunun çözülmesini istedi.

Boş arazi, uyuşturucu bağımlılarının meskeni oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muratpaşa Antalya Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

500

Yorumlar (53)

ANTALYA UZMANI:

ANTALYA FUHUSTA VE UYUSTURUCADA İZMİRDEN SONRA 2. SIRADA NEDENİ İSE BELLİ SECİMLERDE OYUNUZU DÜZGÜN KULLANSAYDINIZ BU BELALAR BASINIZA GELMEZDİ SEN GİT HEM OYUNU DÜŞMANA VER SONRADA GELSİN DEVLET KURTARSIN BİZİ ANTALYA HELAK OLMUŞTUR ARTIK YAŞANACAK YERLER ÇORUM YOZGAT KIRIKKALE GÜMÜŞHANE BAYBURT SİVAS Bİ GELİN GÖRÜN BİR TANE HARAM YOK SEN YÖNETİMİ DÜŞMANA VERİRSEN POLİS NAPSIN

10
20
yanıtYanıtla
MEZARCI:

Yav he he sanki senin savunduklarin hic antalyayi yonetmedi yoksa ulkeyi dusmanmi yönetiyor.20 yoldir ne hale getirdik demiyosunda ulkeyi.o dedigin yerler zaten muhafazakâr kardes bilmiyosan soyleyek

yanıt4
yanıt5
ref:

Bu işe belediye bakmaz polis bakar poliste hükümetin polisi

yanıt5
yanıt4
TÜRK:

BENCE BUNLAR DAHA ÖNCE OY ALAN ARKADAŞ ZAMANIN DA BU HALE GELDİ, ŞİMDİ VERİLEN DOĞRU OYLARLA TEMİZLENMEYE ÇALIŞILIYOR. . HASAR O KADAR BÜYÜK Kİ UĞRAŞ UĞRAŞ BİTMİYOR

yanıt1
yanıt3
egge:

vay cahil vay, vay bilgisiz vay, vay yobaz vay, , devlet adam gibi kanun yapsında poliste savcıda hakimde o kanunları uygulasında görelim, belediyecilikle bunun ne alakası var, senin beynin bak nasıl çalısıyor anlatayım adamın biri cep telefonu almış ve bu adam hersey çok pahalı diye yakınıyormuş. sende bu adama hersey çok pahalı ise niye 3000 tl lik cep telefonu kullanıyorsun diyorsun, ama sen bu 1500tl lik telefon türkiyede neden 3000 tl diye sorgulamıyorsun!!!!!!!!!!

yanıt2
yanıt3
ZZZ:

haklısın kral bu mallar anlamaz onlar hergün devlete söver polise saray askeri polisi der sonra bizi kurtarsınlar diye beklerler hayatında izmiri yönetmemiş izmirin pisliği ahlaksızlığı ortada

yanıt1
yanıt0
Laik Demokrasi:

Laik Demokratik bir ülkeyiz uyuşturucu veya fuhuşun kötü olduğu kim belirliyor? Görende diyecek müslüman bir ülkedeyiz. Demokrasi özgürlüktür. Ya demokrat olun ya müslüman olun karar verin artık.

13
7
yanıtYanıtla
AKSARAY:

EY DEVLETİM NE OLUK KAÇAK VE SAHTE İÇKİ YAPIMINI VE SATILMASINI SERBEST BIRAKIN İÇEN GEBERSİN.

12
5
yanıtYanıtla
Hamza:

kimsede dememiş bu gençler neden madde kullanıyor . . sorun böyle çözülür buraya engel gelir yan taraf da yaparlar aynısını indirin alkol vergisini millet uyuşturucuya düşmesin

0
17
yanıtYanıtla
ZZZ:

UYUŞTURUCU KULLANANLARIN HEPSİNE 20 KIRBAÇ VURMUYORLAR ONDAN KULLANILIYOR VUR HER YAKALADIĞINA KIRBACI BAK BİR DAHA YENİ BAĞIMLILAR ORTAYA ÇIKIYOR MU

yanıt6
yanıt2
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title