Haberler

İntihar girişiminde bulunan annelerini engellemek için ayaklarına sarıldılar

Güncelleme:

İntihar girişiminde bulunan annelerini engellemek için ayaklarına sarıldılar Adana'da bir kadın iki çocuğun gözü önünde balkon demir korkuluklarından aşağı sarkarak intihar girişiminde bulunurken çocuklar gözyaşları içinde annesinin ayağına sarılıp onu engellemeye çalıştı Adana'da bir kadın...

İntihar girişiminde bulunan annelerini engellemek için ayaklarına sarıldılar

Adana'da bir kadın iki çocuğun gözü önünde balkon demir korkuluklarından aşağı sarkarak intihar girişiminde bulunurken çocuklar gözyaşları içinde annesinin ayağına sarılıp onu engellemeye çalıştı

ADANA - Adana'da bir kadın iki çocuğun gözü önünde balkon demir korkuluklarından aşağı sarkarak intihar girişiminde bulunurken çocuklar gözyaşları içinde annesinin ayağına sarılıp onu engellemeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde bir kadın balkona çıkıp demir korkuluklardan sarkarak intihar etmek istedi. Bu durumu gören yaşları 4 ila 12 olduğu tahmin edilen iki çocuğu da annelerine kendisini atmaması için yalvarmaya başladı. Anne ise kendini demir korkuluklardan sarkmaya devam etti. Bu arada çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Çocuklar annelerinin ölmesinden korkarak gözyaşlarına boğuldu. Çocuklar annesinin kendisini atmaması için ayağına sarıldı. Genç kadın ise "anne yeter" feryat etti. Daha sonra içeriden gelen bir kadın genç kadını demir korkuluklardan çekip aldı. Genç kadının daha öncede birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title