Haberler

Ankara Metrosunda Raylara Düşen Üniversiteli Kız Kurtarıldı

Güncelleme:

Başkent'te Kızılay-Çayyolu metro hattında raylara düşen genç kız kurtarıldı.

Başkent'te Kızılay-Çayyolu metro hattında üniversiteli geç kız raylara düştü. Olay yerine çağrılan acil servis ekibi genç kızı kurtarmak için seferber oldu. Düştüğü raylardan kurtarılan genç kız hastaneye kaldırıldı.

METRO RAYINA DÜŞTÜ

Kızılay-Çayyolu metro hattı Bilkent İstasyonunda Bilkent Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen bir genç kız raylara düştü.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Genç kızı düştüğü yerden çıkarmak için görevliler seferber oldu.

Görevlilerin çalışmaları sonucunda genç kız kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İsminin N. olduğu öğrenilen genç kızın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bilkent Üniversitesi Kızılay 3.Sayfa Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (3)

sami:

benim anlayamadım o tren hattının boşluğuna kadar yanaşmayan anlamı ne yarım metre geride beklesen ne olur neyse geçmiş olsun

5
0
yanıtYanıtla
emekli:

metroda tren beklenirken tren duruncaya kadar trenle insanlar arasında korkuluk yok insan insana çarpabilir gençler itişebilir insanın başı dönebilir sadist şizofren insanlar olabilir . tren gelme anında her an insanların raylara düşme tehlikesi var bu kadar büyük bir teknolojiyi başaran kişilerin böyle bir kaza olabileceğini düşünmüş olduklarını zannediyorum . fakat önleminin nasıl alınmamış olduğunu anlamaya çalışıyorum saygılarımla.

2
0
yanıtYanıtla
Osman küyük:

O kız düşmedi attı kendini... Eşimle aynı istasyondaydık gördük. Rabbim ona bir fırsat daha verdi kıymetini bilsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title