Haberler

Alkollü ve Ehliyetsiz Sürücü Trafikte Terör Estirdi

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü trafikte terör estirdi Yaşanan kovalamacada polis otolarına çarparak duran alkollü sürücü 108 promil alkollü çıktı Alkollü sürücü karakolda dakikalarca üzerinde 'Herkesin polisi kendi vicdanıdır' yazılı Atatürk büstü önünde bekletildiKARABÜK - Karabük'te...

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü trafikte terör estirdi

Yaşanan kovalamacada polis otolarına çarparak duran alkollü sürücü 108 promil alkollü çıktı

Alkollü sürücü karakolda dakikalarca üzerinde 'Herkesin polisi kendi vicdanıdır' yazılı Atatürk büstü önünde bekletildi

KARABÜK - Karabük'te trafik polislerin uygulamasından durmayarak kaçan alkollü ve ehliyetsiz sürücü polislere adeta terör estirdi. Yaşanan kovalamaca soncunda polis otolarına çarparak duran sürücü ve yanındaki arkadaşı 108 promil alkollü çıktı.

Olay gece yarası Karabük'te yaşandı. Merkeze bağlı 100. Yıl Mahallesinde uygulama yapan ekipler 78 SK 586 plakalı bir otomobili durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü hızla ara sokaklardan kaçmaya başladı. Film gibi yaşanan kovalamacada polisleri sıkıştırarak çarparak yoluna devam eden sürücü yaklaşık 5 kilometrelik kovalama sonunda 5000 evler mahalle girişi kavşağında üçüncü kez çarparak durdu. Polis ekipleri tarafından araçtan çıkarılan sürücü Kemal B ve yanındaki arkadaşı Ercan T. gözaltına alınarak Şehit Mehmet Esen Polis Karakoluna getirildi.

Burada yapılan alkol tespitinde ehliyetsiz olduğu tespit edilen sürücü ve yanındaki arkadaşının ise 108 promil alkollü olduğu belirlenirken, aracın ise yanında çalıştığı arkadaşına ait olduğu belirlendi.

Öte yandan ekipler otomobilde geniş kapsamlı arama yaparken, araç içinde çok sayıda boş alkol şişesi tespit etti.

Yaşanan kovalamaca sonrası kendisine çarparak yoldan atan alkollü sürücü ile karakol bahçesinde karşılaşan trafik polisi Ahmet Yarar, alkollü sürücüye sitem ederek, " Yoldan atıyordun. Ölsek eline ne geçecek. Devletin polisiyiz. Biz senin ailenin, senin ve herkes için görev yapıyorum. Ben kanala düşsem ölsem ne olacak?. Nasıl bir vicdan bu" diyerek tepkisini ortaya koydu.

"Özür diledi"

Trafik polisinin kendisine sarf ettiği sözler üzerine ehliyetsiz ve alkollü sürücü Kemal B. ise, " Kusura bakmayın abi özür dilerim. Bu ders oldu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Bir daha yapmam. Cezası neyse ödeyeceğim abi" dedi.

Alkollü sürücü daha sonra Atatürk büstünde yazan " Herkesin polisi kendi vicdanıdır" yazılı yazı yönünde beklemesi ise dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Kemal Atatürk Karabük 3.Sayfa Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

title