Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Edirne'deki resim öğretmenlerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı.

Edirne'deki resim öğretmenlerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi açıldı.

Edirne Vali Yardımcısı Yusuf Güler, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açılan sergide yaptığı konuşmada, öğretmenlerin büyük bir aile olduğunu söyledi.

Böyle büyük bir zümreye sahip olmaktan kıvanç duyduğunu aktaran Güler, "Ulu Önder Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yaşatacak olan gençlerimizi sizler yetiştiriyorsunuz. Bir anlamda sizler sanatçısınız. Genç dinamik ve körpe zihinleri, çocuklarımızı alıp işliyorsunuz. Onları geleceğe, hayata hazırlıyorsunuz. Onların çağdaş bilgi ve donanımla geleceğe daha güvenle bakmaları için her türlü fedakarlığı özveriyi ve çabayı sarfediyorsunuz." dedi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Cırıt da öğretmenler gününün çok değerli bir gün olduğunu belirterek, "Öğretmeni her gün anlatsak, mürekkep mürekkep sayfalara döksek, yine de öğretmenlerimizin çocuklara kazandırdığı eğitimi, öğretimi anlatamayız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğretmenler ve protokol üyeleri açılan sergiyi gezdi.

Öte yandan, Edirne Valisi Ekrem Canalp de, öğretmeleri makamında kabul ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title