Haberler

2000 Yılı Türkiye Güzeli Yüksel Ak, 70'ler Tarzıyla Herkesi Büyüledi

Güncelleme:

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen ve aynı yıl dünya ikinci güzeli unvanına sahip olan Yüksel Ak, 70'ler stiliyle partiye damga vurdu.

Osman Rimer ile evlendikten sonra her şeyden elini eteğini çekmiş olsa da, sosyal medyada oldukça aktif olan 39 yaşındaki ünlü model Yüksel Ak, tarzıyla çok konuşuldu. Kısa bir üst ve İspanyol paça bir pantolon giyen eski model, kabarık saçları, kıyafeti, makyajı ve stiliyle oldukça şık ve güzel bir görünüme sahip olan Yüksel Ak, partiye damga vurdu.

"SEN İNSAN MISIN?"

Genellikle stil paylaşımlarıyla beğeni toplayan Rimer, geçtiğimiz hafta arkadaşının doğum günü partisine giderken giydiği kıyafetiyle de çok konuşuldu. Ak'ın güzelliği karşısında 'Sen insan mısın' gibi yorum yapanlar da bir hayli fazlaydı.

2000 Yılı Türkiye Güzeli Yüksel Ak, 70'ler Tarzıyla Herkesi Büyüledi

FİT VÜCUDUYLA DİKKAT ÇEKTİ

70'ler temalı partiye Ertan Kayıtken tasarımı, iki parçadan oluşan beyaz bir takım giyen 39 yaşındaki Yüksel Ak, iki çocuk annesi olmasına rağmen fit vücuduyla dikkat çekti.

2000 Yılı Türkiye Güzeli Yüksel Ak, 70'ler Tarzıyla Herkesi Büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Yüksel Ak Magazin Haberler

500

Yorumlar (34)

Dürbünlü:

cehennem boşuna yaratılmamış.

8
18
yanıtYanıtla
Selim:

Tenine beyaz çok yakışmış ayrıca yaşı da çok büyük değil genç daha

12
3
yanıtYanıtla
Kerim:

Kumral güzel kadin

11
2
yanıtYanıtla
ASLI:

HELAL OLSUN YAŞ 39 2 ÇOCUK AMA HALA TAŞ GİBİ FİZİK VAR HATUN KENDİNE BAKMIŞ. ZATEN HRR KADIN GÜZEL OLABİLİR YETERKİ DİKKAT EDSİN. ÇİRKİN KADIN YOKTUR BAKIMSIZ KENDİNE DİKKAT EDMEYEN KADIN VARDIR.

10
3
yanıtYanıtla
seyyah:

senin fiziğin nasıl merak ettim şimdi

yanıt3
yanıt2
KEREM:

ASLI, SEN KESİN ÇİRKİNSİNDİR

yanıt3
yanıt0
ASLI:

MAALESEF BEN BUNUN KADAR ŞANSLI DEĞİLİM. BOYUM 1.62 KİLOM 85. BOĞAZIMA ÇOK DÜŞKÜN BİRİSİYİM. ET VE HAMUR YEMEKLERİNİ ÇOK SEVİYORUM. BİLHASSA SAKATATLARI ÇOK YİYORUM. KOKOREÇ, CİĞER, SÖĞÜŞ, ŞIRDAN, MUMBAR BUNLARDAN EN AZ BİRİNİ YEMEDEN UYUYAMIYORUM.

yanıt2
yanıt2
KEREM:

ASLI ÇOK GÜZEL SEVDİM HİÇ BİRİNİ ALAMADIM. SENİN GİBİ BİRİNİ ARIYORUM YANIMDA DOLAŞTIĞINDA ONA KİMSE BAKMAYACAK EVİMİZDE MUM IŞIĞINDA YAZDIĞIN YEMEKLERİ TÜKETİRİZ. ÖNCE DUŞ ALIR UYUMADAN ÖNCE TEKRAR DUŞ ALIRIZ HER AKŞAM DURMAK YOK. .

yanıt1
yanıt0
Mehmet:

Hala çok güzel

8
1
yanıtYanıtla
s:

o kadar para olsun özel hocalarla spor çeşit çeşit yağ yakma yöntemleriyle dedemde zayıf olur fit olur. Bir güzellik salonlarına gidin ya en kıytırıkları bile neler yapıyor. . . paradan haber verin para para para. . .

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title