Haberler

200 Anaokulu Öğrencisi Okul Öncesi Eğitimi Teşvik İçin Yürüyüş Yaptı

Bingöl'de Anasınıfı Öğrencileri, Okul Öncesi Eğitimine Teşvik Amacıyla Davul Zurna Eşliğinde Bir Yürüyüş Yaptılar.

Bingöl'de anasınıfı öğrencileri, okul öncesi eğitimine teşvik amacıyla davul zurna eşliğinde bir yürüyüş yaptılar.

Genç Caddesi PTT Kavşağı önünde toplanan Kız Meslek Lisesi, Serkan Akyaz, Sarayiçi, Ankara Büyükşehir ve Gazi İlköğretim Okulu'nun anasınıfı bölümünde eğitim öğretim gören yaklaşık 200 minik öğrenci, öğretmen ve aileleri eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdiler. Minik öğrenciler yürüyüş sırasında ellerinde '3-6 yaş bilimsel olarak eğitim dönemidir', 'Okul öncesi geleceğin güvencesi' gibi pankartlar taşıdılar

Yürüyüşteki amacın toplumu bu konuda duyarlı kılmak olduğunu belirten Sarayiçi İlköğretim Okulu anasınıfI öğretmeni Nesrin Albayrak, "Okul öncesi eğitime verdiğimiz değer ve önem, çocuklarımıza verdiğimiz değer ve önemin ifadesidir. Okul öncesi dönemde kaçırılan fırsatlar yaşam boyu yakalanamaz" şeklinde konuşarak, çağdaş ve yükselen Türkiye için, okul öncesi eğitim şart olduğunu vurguladı.

Minik öğrencilerin davul zurnalı yürüyüşü, hükümet konağı bahçesinde halay çekilmesi ve Atatürk büstü önünde toplu resim çekmeleriyle son buldu.

(MÇ-MET-Y)

21.05.2007 15:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title