Haberler

2. Golü Semih Attı

Fenerbahçe Geçen Sezon Yenemediği İstanbul Bşb'yi Bu Sezon Yenip 3 Puanla Tanışmak Amacında!

FENERBAHÇE GEÇEN SEZON YENEMEDİĞİ İSTANBUL BŞB'Yİ BU SEZON YENİP 3 PUANLA TANIŞMAK AMACINDA!

Stat: Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Süleyman Abay, Bülent Gökçü, Alpaslan Dedeş. 4.Hakem: Koray Gençerler.

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Yasi, Carlo, Kazım, Maldonado, Alex, Uğur Boral, Semih, Güiza

İstanbul BŞB: Hasagiç, Kerim, Metin, Marcus, Ekrem, Efe, Okan, Tjikuzu, Serhat, İlyas, Bebe

Canlı Anlatım:

Maç İstanbul BŞB'nin yaptığı başlama vuruşu ile başladı. İlk tacı Fenerbahçe kazandı.

İstanbul BŞB maçın 2. dakikasında ilk korneri kazandı. İlyas'ın kullandığı köşe vuruşunda topu Semih uzaklaştırdı.

3. Dakika: Fenerbahçe kaleyi cepheden gören bir yerden serbest vuruş kazandı. Roberto Carlos vuruşunda top kaleci Kenan Hasagiç'te kaldı.

5. Dakika Kazım, Maldonado Gökhan ile gelişen atak Büyükşehir kalecisinde kaldı. Kaleciden gelen uzun topa Semih müdahale etti. Semih Okan mücadelesinde Okan yerde kaldı.

8. Dakika Kazım, Semih ve Guiza'nın ani atağında Büyükşehir topu kornerle kesti. Alex'in köşe vuruşunda Semih'e çarpan top auta çıktı.

11. Dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Uğur Boral Tjikuzu'nun pasını kaptı sol çapraza doğru indi, yaptığı ortaya ceza sahası içinde bomboş pozisyonda bulunan Guiza, istediği gibi vuramadı ve top auta çıktı.

13. Dakika: Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Sarı lacivertli ekip sol çaprazda bir serbest vuruş kazandı. Alex topu ceza sahasına ortaladı, defanstan seken top Uğur Boral'ın önünde kaldı, bu oyuncunun sağ ayakla yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı.

16. dakika. Belediye rakip ceza sahasının önünde çift vuruş kazandı. Ceza sahasına ortalanan top yükseklik kazandı. Volkan topu almak için çıktığı anda Serhat'ın faulüyle yerde kaldı.

20. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan etkili gelişti. Roberto Carlos ceza sahasına hareketlenen Semih'e harika bir top çıkarttı. Belediye savunmasının müdahale edemediği pozisyonda top Semih'in bir adım önünden geçip Kaleci Hasagiç'in ellerinde kaldı.

22. dakika. Fenerbahçe Kazım ile rakip kaleye yüklendi. Bu futbolcunun ceza sahasına pasına Güzia hareketlendi. Belediye savunması mutlak gol pozisyonunda kritik bir müdahale ile topu İspanyol golcünün önünden kornere çeldi.

24. Dakika: Bu kez İstanbul BŞB etkili geldi. Yasin'den seken topu önünde bulan Bebbe, sert vurdu, defansa çarpan top kornere gitti.

27. Dakika: Kazım'ın sağ kanattan yaptığı ortada Semih yükseldi vuramadı, defanstan seken top İstanbul BŞB kalesine yöneldi ancak üstten dışarı gitti.

30. Dakika: İstanbul BŞB 10 kişi kaldı. Semih'in ara pasında topla buluşan Guiza Metin tarafından düşürüldü. Hakem serbest vuruşu verirken, Metin'e de kırmızı kart gösterdi. Alex'in kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten auta gitti.

31. Dakika: İstanbul BŞB'de Okan Buruk oyundan çıkarken, Mahmut oyuna girdi.

35. Dakika: Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Alex'in kullandığı serbest vuruşta ilk başta Lugano sonrasında Guiza topu ağlara yollayamadı.

36. Dakika: Alex De Souza'nın ceza sahası yayından sert vuruşunda top auta çıktı.

40. Dakika: İstanbul BŞB'de Serhat sarı kart gördü.

42. Dakika: İlyas'ın ceza sahası yayından vurduğu sert şut üstten auta çıktı.

44.Dakika: Gökhan Gönül itiraz nedeniyle sarı kart gördü.

45. Dakika: Bu dakikalarda İstanbul BŞB daha çok topla oynayan taraf. İlyas'ın ceza sahası dışından vuruşunda top yandan auta çıktı.

Ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Fenerbahçe başladı. İki takımda ilk yarıyı tamamladıkları 11'le 2. yarıya başladılar.

Serhat ikinci yarının hemen başında 2. sarı karttan kırmızı kart gördü... Belediye 9 kişi kaldı...

50. Dakika: Roberto Carlos'un ortasında ceza sahası içinde Semih topun gelişene vurdu, top üstten auta çıktı.

52. Dakika: Fenerbahçe aradığı golü buldu. Maldonado'nun ara pasında ceza sahasında topla buluşan Kazım'ın vuruşunda top kaleci Hasagic'e çarparak ağlara gitti.

56. Dakika: Sarı kırmızılı ekip bu kez Semih'le gole yaklaştı. Roberto Carlos soldan ceza sahasına girdi, Semih'e çıkardı. Golcü oyuncunun vuruşunda top kaleci Hasagiç'in kucağında kaldı.

58. Dakika: İstanbul BŞB'de İlyas yerine Erman Kılıç oyuna girdi.

60. Dakika: Fenerbahçe ceza sahası yayının içinden serbest vuruş kazandı. Roberto Carlos'un sert şutunda top barajda kaldı.

61. dakika: Uğur Boral ortaladı... Güiza indirdi... Semih topu ağlarla buluşturdu...

63. dakika. Fenerbahçe'de Yasin sarı kart gördü.

64. dakika. Fenerbahçe sol kanattan gelişen atakta 3. gole çok yaklaştı. Semih, çizgiden bindiren Uğur Boral'ı gördü. Belediye savunmasının dengesiz yakalandığı anda Uğur Boral, ceza sahasında Güiza ve Semih'in hareketlendiği anda kaleyi denedi. Top üstten auta çıktı.

67. Dakika: Roberto Carlos çok uygun bir pozisyonda topu dışarı attı. Uğur Boral'ın sol kanattan yaptığı ortada, topu bir kez sektiren Roberto Carlos vole vurdu, top az farkla auta çıktı.

68. Dakika: Fenerbahçe'de Gökhan Gönül yerine Önder Turacı girdi.

70. Dakika: Bu kez İstanbul BŞB etkili geldi. Bebbe'nin vuruşunda top yandan auta çıktı.

71. dakika. Belediye'de Tjikuzu sarı kart gördü.

75. dakika. Fenerbahçe oyunu 9 kişi mücadele eden Belediye yarı sahasına yıkmış durumda. Sarı-Lacivertli ekip sağlı sollu ataklarla 3. golü arıyor. Kaleci Hasagiç ve savunma etkili gelişen ataklarda iyi direniyor.

76. dakika. Fenerbahçe'de Roberto Carlos sarı kart gördü.

79. Dakika: Bu dakikalarda maçın temposu iyice düştü. Fenerbahçe'de Yasin yerine Can Arat oyuna girdi.

81. Dakika: Guiza bir musait pozisyondan daha yararlanamadı. Defansın arkasına atılan pasta herkes ofsayt diye dururken Guiza devam etti. Kaleci ile karşı karşıya kalan İspanyol oyuncunun vuruşunda top kaleci Hasagiç'te kaldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title