Haberler

13 Çocuk Annesinin İmdadına Paletli Ambulans Yetişti

Ağrı'nın Hamur İlçesi'ne Bağlı Yukarı Aladağ Köyü'nde, 13'üncü Çocuğunun Doğumunun Ardından Rahatsızlanan Naciye Nevşat'ın İmdadına Paletli Ambulans Yetişti. Köy Yolunun Kardan Kapalı Olması Nedeniyle 6 Saatte Kurtarılan Naciye Nevşat, Ağrı Devlet Hastanesi'ne Kaldırılarak Tedavi Altına Alındı.

AĞRI'nın Hamur İlçesi'ne bağlı Yukarı Aladağ Köyü'nde, 13'üncü çocuğunun doğumunun ardından rahatsızlanan Naciye Nevşat'ın imdadına paletli ambulans yetişti. Köy yolunun kardan kapalı olması nedeniyle 6 saatte kurtarılan Naciye Nevşat, Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 ay önce doğum yaptıktan sonra sol kolu şişen 40 yaşındaki Naciye Nevşat'ın rahatsızlığının geçmemesi üzerine yakınları 112 Acil Servis'e haber verdi. Sağlık ekibi ile birlikte Hamur'dan hareket eden paletli ambulans, yolun kardan kapalı olması nedeniyle 4 saatte Aladağ Köyü'ne ulaşabildi.

Görevli sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Naciye Nevşat ile 3 aylık bebeği ambulansa bindirildi. Karüstü ambulans, yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından yolu açılmış bölgeye vardı. Burada normal ambulansa bindirilen Nevşat ile bebeği, Ağrı'daki Kadın- Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Naciye Nevşat ile bebeği hastanede tedavi altına alındı. Eşinin 13'üncü çocuğu dünyaya getirdikten sonra sol kolunun şişmeye başladığını söyleyen Kasim Nevşat, ''Eşimin rahatsızlığı gün geçtikçe artmaya başladı. Yollarımız kapalı olduğu için 112 Acil Servisi arayarak yardım istedik. Sağolsunlar, imdadımıza yetiştiler'' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title