Haberler

Zonguldak 1 Günlüğüne Sevmek İçin Aldığı Yavru Köpeği Bisiklet Sepetinde Taşıdı

Zonguldak'ta, 5 yaşındaki Abdulkadir Öztürk, 1 günlüğüne sevmek için sahibinden emanet aldığı yavru köpeği bisiklet sepetinde taşıyarak eve götürdü.

Zonguldak'ta, 5 yaşındaki Abdulkadir Öztürk, 1 günlüğüne sevmek için sahibinden emanet aldığı yavru köpeği bisiklet sepetinde taşıyarak eve götürdü.

Abdulkadir Öztürk, bir hafta önce babası Fatih Öztürk ile birlikte gezerken inşaat halindeki binada gördüğü sahipli yavru köpeğe hayran kaldı. Abdulkadir Öztürk, her akşam babasıyla giderek köpeği sevdi. Küçük çocuk, sevmek amacıyla bir günlüğüne köpeği sahibinden istedi. Sahibinin de izin vermesi üzerine Abdulkadir Öztürk yavru köpeği sepete koyarak babasıyla yola çıktı. Abdulkadir'in sevimli köpeği bisikletin sepetine koyarak yolculuk yaptığını görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı kişiler, durdukları hayvansever çocuğu ilgisinden dolayı kutladı. Oğlunun köpeklere karşı bir sevgisi olduğunu belirten 31 yaşındaki Fatih Öztürk, şöyle dedi:

'Köpeği geçen hafta önce inşaatta çalışan bir kişide gördük. Oğlum biraz sevdi. Sonra her akşam buluşup köpeği 1 saat sevmeye devam etti. Sahibinden de pazar günü için de gezdirmek için söz aldık. Her Pazar oğlumla birlikte bisiklet gezintisine çıkarız. Bugün de köpeği aldık, gün boyu beraber olacağız, yarın sabah da sahibine teslim edeceğiz.ö

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Öztürk Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title