Haberler

Zkü'de Yeni Akademik Yıl Açılışı

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde (Zkü) Yeni Akademik Yıl Törenle Başladı. Okulda İlk Dersi Eski Yargıtay Başsavcısı Sabih Kanadoğlu Verdi.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde (ZKÜ) yeni akademik yıl törenle başladı. Okulda ilk dersi Eski Yargıtay Başsavcısı Sabih Kanadoğlu verdi.

ZKÜ toplantı salonunda gerçekleştirilen açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı ve üniversite marşının okunması ile verilen konserle başladı. ZKÜ Orkestrası ve Bartın Belediyesi çocuk korosu tarafından verilen konserin ardından Rektör Prof. Bektaş Açıkgöz, küçük öğrencilere gül, üniversite orkestra şefi ile koro sanatçılarına teşekkür plaketi verdi. Daha sonra Rektör Açıkgöz ve yardımcıları tarafından profesör ve doçent olan öğretim görevlilerine diplomaları verildi. Rektör Açıkgöz,

yaptığı konuşmada, üniversitenin misyonu, vizyonu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Yavuz Erkmen ise, başarılı çalışmaları nedeniyle üniversite yönetimi, öğretim görevlileri ve öğrencileri tebrik etti, başarılı bir öğretim yılı temennisinde bulundu

Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu; üniversite görevlileri, öğrenci ve davetlilere ilk dersi verdi.

(SD-AK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title