Haberler

Zihinsel Engelli Şahıs 4. Kattan Düşerek Öldü

Antalya'da Yalnız Yaşayan 30 Yaşındaki Zihinsel Engelli Şahıs, 4. Katta Bulunan Evlerinin Balkonundan Dengesini Kaybederek Park Halindeki Bir Otomobilin Üzerine Düştü. Şahıs Olay Yerinde Hayatını Kaybederken, Emekli Albay Baba İse Sinir Krizleri Geçirdi.

Antalya'da yalnız yaşayan 30 yaşındaki zihinsel engelli şahıs, 4. katta bulunan evlerinin balkonundan dengesini kaybederek park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, emekli albay baba ise sinir krizleri geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Kızılsaray Mahallesi Tuzcuoğlu Apartmanı'nda yaşayan 30 yaşındaki zihinsel engelli Ataman Mercan, 4. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağıya bakarken dengesini kaybederek park halindeki 07 CMD 15 plakalı otomobilin üzerine düştü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen zihinsel engelli şahıs hayatını kaybetti. Bir süre sonra oğlunu ziyaret etmek için eve gelen ve emekli albay olduğu öğrenilen baba Mehmet Mercan, oğlunun cesedini görünce büyük bir şok yaşadı. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan baba Mercan, "Bana oğlumun öldüğünü söylemeyin. Onun öldüğüne inanamıyorum. Oğlum doğuştan zihinsel engelli. 27 yıldır tedavi görüyor" dedi.

Çevrede bulunan vatandaşlar ise, zihinsel engelli şahsın yalnız yaşadığını söyleyerek, "Bazen anneannesi ile birlikte kalıyor. Karnını da genelde biz doyuruyorduk. Kimseye zararı olmayan bir gençti" ifadelerini kullandı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

(SE-SÇ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title