Haberler

Yurtsever Cephe'den Protesto Gösterisi

ABD Kara Kuvvetleri Komutanlığı, ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı ve ABD Askeri Sözleşme Komutanlığı Tarafından, Türkiye Müteahhitler Birliği'nin Desteğiyle İstanbul Conrad Otel'de "Sözleşme Eğitim Semineri" Adıyla Bir Toplantı Gerçekleşti. Toplantının Yapıldığı Sırada Yurtsever Cephe Adlı ...

ABD Kara Kuvvetleri Komutanlığı, ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı ve ABD Askeri Sözleşme Komutanlığı tarafından, Türkiye Müteahhitler Birliği`nin desteğiyle İstanbul Conrad Otel`de ¨Sözleşme Eğitim Semineri¨ adıyla bir toplantı gerçekleşti. Toplantının yapıldığı sırada Yurtsever Cephe adlı grup protesto gösterisi yaptı. Saat 12.30`da Otel önünde toplanan yaklaşık 300 kişilik bir grup Amerika aleyhine sloganlar atarak, ¨Bu toplantı gayrimeşrudur hemen durdurulmalıdır¨ dedi. Otel önünde yapılan basın açıklamasında ayrıca, ¨Seminer özellikle Irak`ta ABD Sözleşme Komutanlığı ve ABD Kara Kuvvetleri tarafından iş olanaklarıyla ilgilenen firmalara sözleşme süreçlerini öğretmeyi amaçlamaktadır¨ dendi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı protesto gösterisi basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title