Haberler

Yozgat: Anavatan Partisi Lideri Mumcu Yozgat'ta...(2)

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, "Bu Ülkede Sesi En Az Çıkan Çiftçi, Esnaf, Emekli, Sesini Duyuramayan Herkes, Ne Yazık Ki Bu Ülkede Yanlış Ekonomik Politikaların Bedelini Ödemektedir" Dedi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, "Bu ülkede sesi en az çıkan çiftçi, esnaf, emekli, sesini duyuramayan herkes, ne yazık ki bu ülkede yanlış ekonomik politikaların bedelini ödemektedir" dedi.

Bugün öğle saatlerinde Yozgat'a gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, partililer tarafından kurban kesilerek karşılandı. Yozgat'a gelişinde önce partisinin il başkanlığını ziyaret eden Mumcu, burada kısa bir açıklama yaptı. Mumcu, gittiği yerlerde insanları mutlu görmediğini, özellikle tarımdan geçinen insanların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde yokluk, fakirlik ve çaresizliğin gerçekten insanların yüzüne, ruhuna sinmiş durumda olduğunu öne sürerek, "Bu çaresizlik duygusu, bu fukaralıktan artık umutsuzluğa dönen suskunluk durumu mutlaka değişmek zorundadır. Bu konuda, özellikle Türk siyasetinin ahlaki bir görevle yüz yüze geldiğini görüyorum. Türkiye'de sesi en az çıkan milyonlarca insanın ödediği bedel en yüksek ve katlandığı mağduriyet en yüksek. Çiftçi, esnaf, emekli, sesini duyuramayan herkes ne yazık ki bu ülkede yanlış ekonomik politikaların bedelini ödemektedir. Diğer taraftan da artık insanca yaşayabilecek bütün imkanları elinden alınmış olarak biçaresizliğin içinde suskunluğa gömülmüş vaziyetteler. Bizim önceliğimiz bu ülkede gelir adaletini sağlamaktır ve gelir adaletini sağlayarak verimliliği artırmaktır ve ülkeye rekabet gücü kazandırmaktır" dedi.

Önümüzdeki yasama yılının, Anavatan Partisi'nin Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu çözümleri Türkiye'ye sunduğu bir dönem olacağını savunan Mumcu, "Bu dönemde Anavatan Partisi'nin çözümleri Türkiye'ye umut verecektir, Türkiye'ye müjde gibi gelecektir. Müjdeli ve umutlu bir döneme hazırlanıyoruz. Müjdeli ve umutlu bir dönemde milletimizle buluşacağız" şeklinde konuştu. Parti binasındaki açıklamasının ardından Önder Kültür Salonu'na geçen Mumcu, burada halka hitap etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title