Haberler

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan, Ödül Töreninde Rahatsızlandı

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan, 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni Sırasında, Gribe Bağlı Tansiyon ve Kan Şekeri Düşüklüğünden Dolayı Rahatsızlandı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne Kaldırılan Ceylan'a Serum Verildi.

Yönetmen Nuri Bilge Ceylan, 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül töreni sırasında, gribe bağlı tansiyon ve kan şekeri düşüklüğünden dolayı rahatsızlandı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Ceylan'a serum verildi.

43. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kapanış ve ödül töreninde, "En İyi Film" ve "Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü" açıklanmadan önce, Burhan Öçal kısa bir müzik dinletisi sundu. Bu sırada salonda bulunan yönetmen Nuri Bilge Ceylan rahatsızlandı. Eşiyle birlikte salondan ayrılan Ceylan'ın, Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi önünde bekleyen ambulansta tansiyonu ölçüldü.

Basın mensuplarına, önemli bir rahatsızlığının olmadığını belirten Ceylan, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Nuri Bilge Ceylan'a, acil serviste yapılan kontrollerin ardından serum verildi.

Ünlü yönetmenin eşi Ebru Ceylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin iki gündür grip olduğunu, bunun verdiği yorgunluk ve stresin kendisini etkilediğini söyledi.

Ceylan'ı, TÜRSAK ve Festival Başkanı Engin Yiğitgil ve festival yetkilileri de hastanede ziyaret etti. Yiğitgil, yaklaşık 20 dakikalık ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, doktorlardan aldıkları bilgiye göre, ünlü yönetmenin grip nedeniyle, kan şekerinin ve tansiyonunun düştüğünü öğrendiklerini kaydetti.

Yiğitgil, Ceylan'a serum verildiğini ve kontrollerinin sürdüğünü belirterek, "Genel durumu iyi, çok önemli bir durumu yok. Sanırım kısa süre içinde taburcu edecekler" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title