Haberler

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Yeni Sezon Öncesi Resmi Siteden Mesaj Yayınladı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yeni sezon öncesi TFF'nin resmi sitesinden mesaj yayınladı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ligde oynanacak yeni sezon maçları öncesi TFF'nin resmi sitesinden mesaj yayınladı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yayınlanan mesajda Demirören, şu ifadeleri kullandı:

"Değerli futbolseverler;

Futbolda büyük bir hasretle beklediğimiz yeni sezonu, bu hafta sonu Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ligde oynanacak maçlarla açıyoruz.

Öncelikle tüm profesyonel ve amatör liglerimizde dostluk, kardeşlik ve Fair Play'in öne çıktığı, tarihe geçecek güzelliklerin yaşandığı bir futbol ortamı ve güzel bir sezon diliyorum.

"BARIŞÇIL ANLAYIŞIN İLKE EDİNİLMESİ BİZLERİ MEMNUN ETMEKTEDİR"

Türk futbolunun değerine değer katacak barışçıl anlayışın ilke edinilmesi Futbol Federasyonu olarak bizleri fazlasıyla memnun etmektedir.

Dileğimiz bu ruhun hiç bozulmadan sürmesi ve tribünlerimizin de omuz omuza dünyaya örnek olacak birlik ve beraberlik mesajları vermesidir.

Centilmenlik efsanesi Lefter Küçükandonyadis'e adadığımız bu sezonun "Ordinaryüs'ün adına yakışır şekilde geçeceğine de inancımız sonsuz

Tarihin altın sayfalarında unutulmaz izleri bulunan Lefter'in bize miras bıraktığı örnek rekabet duygularını hepimizin yücelterek yaşatması, futbolumuza en büyük katkı olacaktır.

Yeni sezonla birlikte inanıyorum ki, ülke futboluna en büyük katkıyı genç Türk futbolcular sağlayacak, geleceğimizin emin ellerde olduğunu bizlere gösterecektir.

Yıldırım Demirören Yeni Sezon Öncesi Mesaj Yayınladı

"VAR, HAKEMLİK STANDARTLARINI YÜKSELTECEKTİR"

Her zaman, futbola getirilen yenilik ve devrimlere ayak uyduran futbolumuz, Video Yardımcı Hakem sistemiyle ayrı bir kaliteye kavuşacak, VAR, hakemlik standartlarını yükseltecektir.

Futbol tutkusu, organizasyon becerisi, modern genç stadyumları, uluslararası kariyerli yıldızlarıyla Türk futbolunun yeni sezondaki en önemli hedefi, 2019 UEFA Süper Kupa ve 2020 Şampiyonlar Ligi ev sahipliği onurunu, 27 Eylül'deki oylamayı kazanarak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri ev sahipliği ile taçlandırmaktır.

"FUTBOL HAYATINIZDAN HİÇ EKSİK OLMASIN"

Süleyman Seba'ları, Hasan Doğan'ları, Turgay Şeren'leri, İlhan Cavcav'ları, Lefter Küçükandonyadis'leri rehber edinen, rakibe saygıyı ilke belirleyen, güzel oyuna değer katan bir futbol ailesi temennisiyle yeni sezonda tüm takımlarımıza, futbolcularımıza, yöneticilerimize, teknik adam, temsilci ve hakemlerimize başarılar diliyorum.

Saygı, hoşgörü, kardeşliğin futbolumuzdan hiç eksik olmamasını temenni ediyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yıldırım Demirören Futbol Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500

Yorumlar (7)

ŞAŞI:

paran varsa herşey senin devri burda istedigin kadar oku okul bitir hiç fark etmez

4
0
yanıtYanıtla
çevrevi:

tüpçü sen bir sus yahu

2
0
yanıtYanıtla
mühendis:

eeeeeee

2
0
yanıtYanıtla
ne önemi var:

SEN KIMSIN LA. . . KENDİ İŞİNE BAK

1
0
yanıtYanıtla
dızo:

Böyle açıklamalar yapmadan önce VAR sistemine rağmen Galatasaray-Akhisarspor maçındaki buz gibi pozisyonda kırmızı kartı analiz edemeyip bir maçın kaderiyle nasıl haksızca oynadığınızı anlat. İçinin yağları eriyordu olanları seyrederken. Tabi sen de haklısın. En çok Galatasaray şampiyonluğu gören bilmem kaçıncı herhangi bir oluşumda başkanlık yapan adamsın. . .

0
0
yanıtYanıtla
Türkiyeliiiiiiiiiiiiii:

Sen Ne Zaman Bu Görevden gidersen işte o zaman türk futboluna adalet, barış, huzur ve kardeşlik gelir o zaman şikesiz bir lig olur türiyeninde futbol tarihine bembeyaz bir sayfa olarak geçer

0
0
yanıtYanıtla
Besili ak tosun:

Senden bir halt olmaz 2020 katılma ihtimalimiz yok 2022 de katılma ihtimalimiz yok bir defolup gitsen Türk futboluna en büyük faydayı sağlarsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title