Haberler

ABD'de yaşayan Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba kabusu anlattı: Paran yoksa ölüyorsun

Güncelleme:

Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgınının yeni merkez üssü olan ABD'de vakalar 8 günde 3'e katlandı. Uzun süredir yaşamını ABD'de sürdüren Yeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba, salgınla ilgili yaşadıklarını "Amerika'da paran yoksa sokakta ölüyor insanlar, sonra da yakıyorlar" sözleriyle anlattı.

İlk olarak 12 Aralık 2019'da Çin'in Vuhan kentinde görülen koronavirüs 4 ay geçmesine rağmen etkisini giderek artırıyor. Vaka sayısında zirvede olan ABD'de ölümler de her geçen gün biner biner artıyor. Ülkede son 24 saatte koronavirüs nedeniyle bin 105 kişi hayatını kaybederken toplam ölü sayısı 7 bin 163'e yükseldi. son 24 saatte yaşanan bu ölümler tüm dünyada salgın kaynaklı en fazla kayıp olarak tarihe geçti. ABD'de vaka sayısı ise 300 bine yaklaşmış durumda.

"PARAN YOKSA SOKAKTA ÖLÜYORSUN"

Yaşamını ABD'de sürdüren Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba, koronavirüs salgını ile ilgili yaşadıklarını anlattı. Ahu Tuğba, "Amerika'da paran yoksa sokakta ölüyor insanlar, sonra da yakıyorlar. Yandaki komşu hastaneye gitti arabasıyla: Kilise hastanesiymiş, bakmamışlar, 3 gün bekletmişler. Çarşamba sabahı bir daha gitmiş, ayakta bakmışlar sonra da göndermişler" dedi.

"BURADA SİGORTAN YOKSA YANDIN!"

Komşusunun hastanede kalmadığı halde 17 bin dolar ücret ödediğini belirten Ahu Tuğba, "Burada sigortan yoksa yandın! Bir hastalık halinde ambulans çağıracaksın. Ambulans almaya gelirken, polis arabası ve itfaiye arabası da geliyor, o zaman bakıyorlar. Sistem burada böyle" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DEKİ ŞARTLARI ÖVDÜ

Türkiye'de ki şartları da öven Tuğba, "Türkiye'de polis ve jandarma eve gidiyor, yardım ediyor. 65 yaş üstünde ki emeklinin parasını evine götürüyor. 'Devlet hastanesine acilden gidince bakıyorlar hemen' dedim Amerikalı arkadaşlarıma inanamadılar. Burada 'açım' de, komşun su vermez " dedi.

"YAĞMALANMAYA KARŞI HERKES TAHTA İLE CAMLARI KAPATIYOR"

Ahu Tuğba, Florida ve New York'ta çok kötü günler yaşandığını belirterek, "Burada herkes yağmalamaya karşı tahta ile camları kapatıyor. Hastanelerde şu an parası ve sigortası olanlar bile zor bakılıyor. Sokakta yatan evsizler çok fazla. Herkes silahlanıyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Ahu Tuğba New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (144)

James Wright:

Boyle bir durum soz konusu degil. Amerikada cok iyi shalter/ yardim evleri sistemi var. paranin olmamasi sikinti ama devletin sosyal yardimlari cok. Turkiye gibi para toplamiyor insanlardan;)))

31
116
yanıtYanıtla
ses:

orada saglıgın paralı oldugunu sigortası olmayana bakılmadıgını bilmeyecek kadar cahilsin ama 30 küsür begeni almışssın. .

yanıt4
yanıt1
Turk:

Sen Uzayda falanmi yasiyorsun. Amerika en acimasiz vahsi ulke saglikda. Paran yoksa hastahaneye bile almiyorlar sen neden bahsediyorsun. Sokaklar evsizlerle dolu , aksam oldumu kirmizi isikta bile duramiyorsun korkudan. Devletin ne sosyal yardimi var soyle bakalim. Silah satislari 2-3 katina artti mermi bulamiyorsun karaborsada bile yok. .

yanıt9
yanıt1
shalter:

:D :D hey jhon kendini kandır

yanıt9
yanıt2
Sedat:

Allah reisimizi başımızdan eksik etmesin.

yanıt33
yanıt13
123:

Kessinlikle size katılıyorum... ABD de komşuluk da çok iyi... orada kaldım hiç zorluk çıkarmadılar bana

yanıt6
yanıt23
Hey dostum:

Hey Lanet olsun James senin neyin var ha!

yanıt23
yanıt2
Vatanım Türkiyem:

Türkiyeyi beğenmeyen. Abd, ingiltere, italya vs gitsin. Ne oldu düşüncesi bile kötü değilmi, Evde kalın lütfen şu hastalığı atlatalım ülke olarak

75
8
yanıtYanıtla
Erhan:

Evde kalınca karnımı sen mi doyuracaksın, devlet halka yardım yerine , devlet halktan yardım bekliyor

yanıt0
yanıt0
Bir Gurbetci vatandaş:

Vatanimiz varda degeriniz varmi ? Halkindan para toplayip maskesini parayla satan bir yönetim beni cok üzdü biraz samimi olun ne olur belki vatandan uzaktayiz ama su an inanin kafamda bit cati halk olarak korunmak ne demek merkel bize hissetirdi. Tabiki vatanim benden iyi olsun isterim bunu mu hak ediyorsunuz ?

yanıt2
yanıt2
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title