Haberler

Ytso'dan Üniversiteye Destek Sözü

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için il dışında kaynak arayan Yalova Üniversitesi'ne destek olacak.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için il dışında kaynak arayan Yalova Üniversitesi'ne destek olacak. YTSO Başkanı Tahsin Becan, "Elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yalova Üniversitesi, Termal'deki Rehabilitasyon Merkezi'nin bakım ve onarımı için gereken 4.5 milyon TL'lik parayı il dışında arıyor. YTSO'dan da destek açıklaması geldi. YTSO Başkanı Tahsin Becan, kurumun çok zengin olmadığını, ancak il açısından çok önemsedikleri üniversiteye destek için bütün imkanlarını zorlayacaklarını dile getirdi.

YTSO olarak ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Becan, "Biz Yalova Üniversitesi'ne destek olmuyor değiliz. YTSO çok büyük bütçelere sahip bir oda değil. Bazen okullarımızdan gelen ufak tefek taleplere bile cevap vermekte zorlanıyoruz. Üyelerimiz arasında kiralarını zor ödeyenler bile var. Dolayısıyla bu noktada yardımımız çok da bir şey ifade etmez. Yalova'nın gücü belli. Biz de bu noktada başka illerden destek arayışındayız. Buna mecburuz. Kaldi ki böyle büyük bir kaynak gerektiren projelerde bu iyiden iyiye zorlaşıyor. Dışarıdan yatırımcıların kesinlikle Yalova'ya gelmesi lazım. Bu sayede ilde güçlü şirket sayısı artar, istihdam fazlalaşır. İlde 50 tane daha büyük sanayici olsa, oda olarak bizim de gelirimiz artar ve daha çok yardım yapabiliriz. YTSO olarak elimizden geleni yapacağız. Ama ne kadarına yardım edebiliriz bilemiyorum. Yetişmeyen yerler içinse dışarıdan para aramaya devam edeceğiz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Termal Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title