Haberler

Yozgat: Milletvekili Bozdağ'ın Basın Toplantısı

AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, bir basın toplantısı düzenleyerek, Yozgat'ta yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, bir basın toplantısı düzenleyerek, Yozgat'ta yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Yozgat il binasında yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Zekeriya Avşar ve partililer katıldı. Bir süredir Yozgat'ın ilçe ve köylerini gezerek vatandaşların dertlerini dinlediklerini belirten Milletvekili Bozdağ, "Yozgat halkı kadirşinas bir halktır, kendisine yapılan hizmetleri biliyor ve takdir ediyor" dedi.

Yozgat'ın yıllarca merkezi hükümetlerden hiçbir hizmet alamadığını söyleyen Bozdağ, "İlimiz AK Parti Hükümeti ile birlikte hizmet almaya başlamıştır. Şehre girerken sağ tarafta toplu konutu, sol tarafta adliye sarayını, atık su arıtma tesisini, alt geçti, spor salonu, emniyet sarayını, rehabilitasyon merkezini, doğalgaz çalışmalarını ve en önemlisi üniversitemizi görüyoruz. 3 Kasım seçimlerinde Yozgat halkı AK Parti'ye güvendi, şimdi de AK Parti Yozgat'a en iyi hizmeti vermeye çalışıyor" dedi.

AK Parti Hükümeti ile birlikte ülke genelinde büyük hizmetlerin yapıldığını ifade eden Bozdağ, "Daha önce sağlıkta her insan inçin ayrı bir uygulama yapılıyor, eşitlik var deniyor ama sağlıkta eşitlik uygulanmıyordu. AK Parti ile birlikte hastaneler birleştirildi, isteyen kişi istediği hastaneye gidebiliyor, saatlerce ilaç kuyruğunda beklemek artık yok. Parası olan muayene oluyor, olamayan ise kapıdan çevrilmiyor. Herkes istediği sağlık hizmetini alıyor. Bundan sonra doğan her çocuk 18 yaşını dolduruncaya kadar, devlet hastaneleri ve sağlık ocaklarından ücretsiz sağlık hizmeti alabilecek. Ülke genelinde yollarımız duble yollarla ikiye katlanıyor. Tüm illerimizde toplu konutlar yükseliyor. Hizmet üstüne hizmetler yapılıyor" diye konuştu.

2002 yılı devlet bütçesinin 184 milyar dolar, 2005 yılında ise 362 milyar dolar olduğunu ifade eden Milletvekili Bozdağ, "Aradaki fark 178 milyar dolardır. Sadece hükümet ve başbakan değişti. Türkiye aynı Türkiye, gelir aynı gelir ama birisinde 184 milyar dolar, diğerinde 362 milyar dolar bütçe. Aradaki fark eskiden hortumcunun cebine gidiyordu, şimdi milletin sağlık hizmetine, yol yapımına gidiyor" şeklinde konuştu.

AK Parti Hükümeti ile bütün köylere hizmet gittiğini, bundan Yozgat köylerinin en iyi şekilde yararlandığını belirten Bozdağ, "Yozgat'a 29.2 milyon YTL KÖYDES Projesi'nden ödenek ayrıldı. Bu ödenekle köy yolları tozdan çamurdan kurtuluyor, evlerimizdeki musluklardan sular akmaya başladı. 2 yıl içerisinde yolsuz ve susuz köyümüz kalmayacak" dedi.

Halkın AK Parti Hükümeti'nden memnun olduğunu dile getiren Bozdağ, "Eskiden çiftçimize sadece Doğrudan Gelir Desteği (DGD) veriliyordu. AK Parti iktidarıyla birlikte, destek çeşidi neredeyse 20'ye yaklaşmıştır. Belki bu yıl DGD dekar başına düşmüş olabilir ancak, çiftçimize çeşitli şekillerde destekler verilmektedir. Buğday fiyatları ise enflasyon oranında artmaktadır. Daha önceki yıllarda buğdaya 5 lira veriliyorsa, çaya, şekere 15 lira zam verilip verilenler bir anda elimizden alınıyordu. Şimdi ise böyle bir durum yok" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title