Haberler

Yörüklerden Antalya Protokolüne Ziyaret

Türkiye Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkan İrfan Tatlıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı ziyaret etti.

Türkiye Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkan İrfan Tatlıoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret etti.

Türkiye-Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı ve Bursa'nın Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ile beraberinde Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve Federasyon temsilcileri, Antalya Yörük il beyi Hamdi Sarıca ile birlikte Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette, Tatlıoğlu her boydan, her bölgeden, her düşünceden Oğuz Boyları Yörük Türkmen Beylerinin ve Bacı Beylerinin oluşturduğu Türkiye Yörük Türkmen Birliğinin çalışmaları hakkına bilgi verdi.

Türk milletinin özünde Yörüklük olduğunu anlatan Vali Münir Karaloğlu da, "Değerlerinizi, örfünüzü ve kültürünüzü koruduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Kültürünüze sahip çıkmanız çok güzel. Antalya Valisi olarak, Valilik olarak Yörüklerin her zaman yanındayız" dedi.

Ziyaret anısına Tatlıoğlu ve Antalya Yörük İl Beyi Hamdi Sarıca, Vali Münir Karaloğlu'na bayrak ve Yörük kefiyesi hediye etti.

Türkiye-Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı ve Bursa'nın Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ile beraberinde heyet, daha sonra Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Yörük kıyafetleri ile ziyarete gelen heyeti makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Tatlıoğlu Münir Karaloğlu Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title