Haberler

Yoksul'un Keyfine Diyecek Yok

Eskişehir’in İstiklal mahallesi Yeşiltepe sokak esnafı, ’Yoksul’ adını verdikleri ve sıcaktan bunalan köpeğe itina ile bakarak suyunu ve yiyeceğini eksik etmiyorlar.

Eskişehir'in İstiklal mahallesi Yeşiltepe sokak esnafı, 'Yoksul' adını verdikleri ve sıcaktan bunalan köpeğe itina ile bakarak suyunu ve yiyeceğini eksik etmiyorlar.

Eskişehir'deki kavurucu sıcaklardan kaçan vatandaşlar serin bir yer ararken, şehir içindeki köpekler de aynı şekilde serin bir yer buldu mu rahatlayıp derin bir uykuya dalıveriyorlar. İstiklal mahallesi Yeşiltepe sokaktaki esnafın 'Yoksul' adını verdiği sevimli köpek, sıcaktan bunalınca serinleyip rahatlamak, güzel bir uyku çekmek için apartman girişine kıvrılıyor. Yeşiltepe esnaflarından Ümit Kahraman ve Gökay Ağar da yaklaşık iki yıldan bu yana 'Yoksul' adını verdikleri bu köpeğin suyunu ve yiyeceğini eksik etmiyor, ona adeta gözü gibi bakıyorlar. Her iki hayvansever vatandaş da, özellikle bu sıcak havalarda sokaklardaki kedi ve köpeklere herkesin yardımcı olması gerektiğini belirtiyorlar. Uzun süredir Yoksun ile ilgilendiklerini anlatan duyarlı vatandaşlar, "Hayvanların dili yok ki 'karnım acıktı, susadım' desin. Zaten böyle hayvanları görüntü sıkıntıları hemen anlaşılıyor. Biz de Yoksun ile ilgilenmekten çok mutlu oluyoruz" dediler.

Çevredeki esnaf arkadaşları da Ümit Kahraman ile Gökay Ağar'a, sokaklarındaki bu hayvanlara bakım konusunda ellerinden geldiğince maddi manevi yardımda bulunmayı da ihmal etmiyorlar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Yeşiltepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title