Haberler

Yıldız Dağı'nda Yeni Sezon Heyecanı

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas ve çevre illerin Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde gezi ve incelemelerde bulundu.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas ve çevre illerin Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde gezi ve incelemelerde bulundu.

2015-2016 kayak sezonu için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği Yıldız Dağı'nda Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya, teknik ekip ve ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Ayhan, Yıldız'da sezon açılışının bu ay içerisinde gerçekleşeceğini söyledi. Geçen sezon faaliyete başladığı ilk günden itibaren kayak severler tarafından büyük ilgi gören Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, yapımında son aşamaya gelinen tesisleri gezen Ayhan, "Yıldız'da 2015-2016 kayak sezonu için son düzlüğe girdik. İnşallah yakında bir sezon açılışı yaparak tesislerimizle güzel hizmetler vermeye başlayacağız. Yıldız'a son 3 yıldır 15 aylık bir çalışma sezonunda 85 milyon TL yatırım kazandırdık" dedi. Gezi ve incelemelerin ardından ilgili birim müdürleri, teknik ekip ve yüklenici firma yetkilileri ile son değerlendirmeleri yaptıklarını vurgulayan Ayhan, "Bu bölgede soğuk ve fırtına var ama hummalı bir çalışmada var. 15 Aralık'ta yeteri miktarda kar yağarsa, yağmadığı takdirde de suni karlama sistemi ile kış sezonumuz geçen yıla göre daha da güzel olacak" diye konuştu.

Dağda bir takım eksikliklerin olduğunu ve bu eksiklerin bitmeyeceğini ifade eden Ayhan, "Burası sürekli büyüyecek ve gelişecek. Alternatif tesislerde kurulacak. Buz parkımız devam ediyor. Bütün gayret, bütün enerji buranın bir cazibe merkezi olması ve Sivas'a bir değer katması içindir. Paramız yok diye hiç kaygılanmadık ve hiçbir zamanda kaynak sıkıntısı yaşamadık. 2 bin 500 rakımın soğuğunda fedakarca çalışan tüm ekibime, yüklenici firmalara ve ev sahipliği yapan Yakupoğlan Köyü'ne teşekkür ediyorum. İnşallah 15 Aralık'ta yeni sezonu açacağız. Yeni hizmete giren bir kayak merkeziyiz. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir. Kamuoyundan bu konuda da anlayış bekliyoruz. Ama seneye inşallah üst düzey kayak yarışlarına talip olacağımızı da buradan söyleyebilirim." şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Ayhan Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title