Haberler

AK Parti Kavak Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Köyleri Gezdi

Güncelleme:

AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Tatarmuslu, Tabaklı, Güneyce, Çiçekyazı, Demirci ve Şeyhli köylerini ziyaret etti.

AK Parti Kavak Belediye Başkan adayı İbrahim Sarıcaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Tatarmuslu, Tabaklı, Güneyce, Çiçekyazı, Demirci ve Şeyhli köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, hizmet sevdalısı olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, "Makam, mevki için değil hizmet yapmak amacıyla belediye başkanlığına aday oldum. İlçem için güzel projelerim var. Tüm yerleşim birimleri arasında ayırt etmeden yapılması gereken ne ise o hizmeti götüreceğim. Görüyorsunuz, duyuyorsunuz, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmak isteyenler var. Halbuki ülkemiz, Başbakanımız Erdoğan sayesinde itibar kazandı. Dünyanın sayılır ülkeleri arasına girdi. Şimdi el birliği ile çalışıp 30 Mart seçimlerinde sandıktan güçlü olarak çıkalım. AK Parti'ye güven verelim" dedi.

Sarıcaoğlu'na ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, İl Genel Meclisi Üyesi Salim Özal ile partililer eşlik etti. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Ak Parti Güneyce Kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title