Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Yazgan: "Daha iyi, daha demokratik Uşak için ne gerekiyorsa yapacağız"

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, daha iyi ve daha demokratik bir kent için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Yazgan, CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan ve beraberindeki partililerle Uşak Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, müdür yardımcıları ve polis memurlarıyla görüşerek partisine destek isteyen Yazgan, "Daha iyi, daha demokratik Uşak için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Toprak da "Umarım Uşak için en hayırlısı olur" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün ardından özel bir rehabilitasyon merkezini de ziyaret eden Bülent Yazgan, merkezdeki çocukların eğitimi hakkında bilgi aldı.

Uşak'ta tıp fakültesi yapılması için çaba göstereceğini dile getiren Yazgan, "Tıp fakültesi için gereken siyasi baskıyı yapacağım. Uşak Üniversitesi'nin de arazi istemesi durumunda bu isteğini yerine getireceğiz. Gerekli altyapıyı Uşak Belediyesi olarak biz sağlayacağız. Böylece Uşak halkı tedavi için diğer şehirlere gitmek zorunda kalmayacak. Halkımızın sağlık sorununu bu şekilde çözeceğiz" dedi. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

BÜLENT HORASAN Bülent Yazgan Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title