Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Bolu Belediye Başkan adayı Gülez: "21. Yüzyılda İstanbul ve Ankara'nın ortasında bulunan bir şehir bu kadar geri kalmamalı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez, "21. Yüzyılda İstanbul ve Ankara'nın ortasında bulunan bir şehir bu kadar geri kalmamalı" dedi.

Kalabalık bir partili grupla yerel seçim çalışmalarını yürüten Gülez, Aşağı ve Yukarı Soku Mahallelerinde ikamet eden vatandaşları ziyaret etti.

Mahalle sakinleri ile görüşerek sorunlarını dinleyen Gülez, vatandaşlardan sabırlı olmalarını ve yaşadıklarının hesabını sandıkta sormalarını istedi.

Gülez, ziyaretlerin basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Aşağı ve Yukarı Soku mahallelerinin ne kadar ihmal edildiğine şahitlik ettiğini söyledi.

Halkın haklı talep ve dertlerini dinlediklerini anlatan GÜlez, "Bu manzaralar bizleri son derece üzüyor. 21. Yüzyılda İstanbul ve Ankara'nın ortasında bulunan bir şehir bu kadar geri kalmamalı. Bu manzaralara doğunun en ücra köşesindeki mezralarda dahi rastlayamazsınız. Sanki terk edilmiş ve doğal afete uğramış bir şehir görüntüsüyle karşılaştık" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title