Haberler

Yaz Spor Okulları Öğrencileri Belgelerini Aldı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında eğitim alan öğrencilere kurs sonunda belgeleri verildi.

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında eğitim alan öğrencilere kurs sonunda belgeleri verildi.

Yaz Spor Okullarında derslerin sonuna gelindiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaz tatillerini Seydişehir'de geçiren öğrencilerin yaz spor okulları ile branşlarında uzman antrenörler tarafından verilen eğitimde, voleybol ve basketbol branşlarında temel teknik ve sportif faaliyetlerde bulunduklarını kaydetti.

Ferdi ve takım sporlarında birçok branşta açılan yaz spor okullarında gençlerin eğitimlerini tamamladığını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Öğrencilerimiz yaz tatillerini sportif faaliyetlerle değerlendirdiler. Sosyal, kültürel ve sportif alanlarda sporla iç içe oldular. Sporcularımızın her zaman destekçisiyiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, fiziksel gelişimlerine katkı sağlamayı spor bilinci oluşturmayı hedefledik. Sporla ilgilenen gençlerimizin başarısı, eğitim hayatlarına da yansıyor. Yaz Spor Okullarımızı Seydişehir'de yoğun bir katılım ve taleple gerçekleştirdik. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum. Bizler için en büyük mutluluk, bu coşkuyu bu heyecanı gençlerimizle birlikte paylaşmak. Buda bizleri mutlu ediyor" dedi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu'nda öğrencilerin antrenmanlarına katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, öğrencilere katılım belgesi vererek sporla iç içe oldukları ve disiplinli bir çalışma ile yaz günlerini değerlendirdikleri için teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir Yerel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title