Haberler

Vatandaşlar Organik Domates Fidesine Hücum Etti

Güncelleme:

Kocasinan Belediyesi tarafından vatandaşlara 120 bin adet domates fidesi dağıtıldı.

Kocasinan Belediyesi tarafından vatandaşlara 120 bin adet domates fidesi dağıtıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Tarımsal değerlerimizi hak ettiği noktaya getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Kocasinan Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği domatesi fidesi dağıtımında bu sene 120 bin adet domates fidesini vatandaşlara dağıttı. Belediye önünde toplanan vatandaşlar, sıraya girerek fidelerini aldı. Dağıtımdan önce konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, fide dağıtımının devam edeceğini söyledi. Kocasinan'da tarımsal değerleri hak ettiği noktaya getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Çelik, "Artık geleneksel hale gelmiş olan bu domates fidesi dağıtımımız bundan sonrada devam edecektir. Kocasinan'ımızın birden fazla değeri var. Sağlıkla ilgili değerlerimiz, kültürel değerlerimiz ama tarımsal değerlerimiz hakikaten Türkiye çapında özellik arz eden değerlerimizdir. Biz bu değerlerimizi özellikle de tarımsal değerlerimizi gerçek hak ettiği noktaya getirmek için ekonomik değerde kar olabilmesi için elimizden gelen çalışmaları yine yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda ilk olarak işte biliyorsunuz bu değerler neler; 'Cırgalan'ımızın biberi, Gömeç'in fasulyesi, Yamula'nın patlıcanı, yerli domatesimiz.' Bunlar bizim yerli değerlerimiz. Bunların marka tescillerinin yapılması ile ilgili gerekli talimatı verdik. Öncelikle bunların marka tescillerini yaptıracağız. 155 bin hektarlık bir alanda hizmet ediyoruz" dedi.

"2 YENİ MÜDÜRLÜK"

Mustafa Çelik ayrıca, Kocasinan'a yeni bağlanan ve eskiden bağlı olan beldelerde hizmetlerin daha yürümesi için belediye bünyesinde 2 yeni müdürlük açıldığını söyledi. Açılan müdürlükler hakkında bilgiler veren Çelik, "Yeni bağlanan beldelerimiz, önceden bağlanan ve tarım ve hayvancılık ile uğraşan epeyce bir köyümüz ve mahallemiz var. Bu mahallelerimizin hizmetleri için belediyemiz bünyesinde 2 yeni müdürlük açıyoruz. 1.'si Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğüdür. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bizim bu civardaki tarım ve hayvancılık ile uğraşan yerlerdeki fen işleri ile ilgili problemleri halledecek, yapacak ve gerçekleştirecek müdürlüğümüz olacaktır. Diğer müdürlüğümüz ise bizim tarım ile ilgili problemlerimizi, sorularımızı, meselelerimizi halledecek müdürlüğümüzdür. Buda Kayseri'de ilk oluyor. İnşallah bundan sonra biz bu köylerimizde ve beldelerimizde yetişen ürünlerin gerçek değerlerine ulaşması için yine çalışmalarımıza devam edeceğiz." İfadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title