Haberler

Van'da Elektrik Kesintisi

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Vedaş) Tarafından, Bakım ve Onarım Çalışmaları Nedeniyle 6-11 Kasım 2007 Tarihleri Arasında Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintilerinin Yapılacağı Açıklandı.

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 6-11 Kasım 2007 tarihleri arasında bazı bölgelerde elektrik kesintilerinin yapılacağı açıklandı.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, 06.00-15.00 saatleri arasında yapılacak elektrik kesintileri, 6 Kasım 2007 tarihinde Briketçiler Sitesi, Altıntepe Mahallesi, Van Plastik ve cezaevi civarında, 7 Kasım 2007 tarihinde Et Balık Kurumu civarı, eski marangozlar sitesi, Topraksu civarı, A.Gazi Mahallesi ve Polatoğlu'nda, 8 Kasım 2007 tarihinde İkinisan Caddesi, Hafiziye Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi'nin bir kısmı ve Cumhuriyet Mahallesi, 11 Kasım tarihinde ise Şerefiye Mahallesi, Devlet Hastanesi, Urartu Oteli ile civarı, hükümet konağı, İl Jandarma Komutanlığı, Çavuşbaşı Mahallesi'nde olacak.

VEDAŞ açıklamasında, vatandaşlardan kesinti sırasında elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, kesintinin belirtilen saatten önce bitmesi durumunda enerjinin daha önce verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlikleri için şebeke ayırıcısını açmaları ve kesinti hakkında geniş bilgi için 186 Alo Elektrik telefon hattına başvurmaları istendi

(Eİ-MET-Y)

05.11.2007 18:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title