Haberler

Vali Tutulmaz, Şirvan'da İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesini ziyaret etti.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesini ziyaret etti.

Şirvan Kaymakamı İbrahim Özdel ve diğer kurum amirleri tarafından karşılanan Tutulmaz, Şirvan Kaymakamlığında Özdel'den ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tutulmaz, Siirt'in daha müreffeh yaşam standardına kavuşması için devlettin aktardığı kaynakların etkin kullanımı için çalışacaklarını belirtti.

Şirvan Belediyesi ve Kültür Merkezini de ziyaret eden Tutulmaz, daha sonra ilçede yapımları devam okullarda incelemelerde bulundu.

Bir ülkenin kalkınmışlığının eğitime verdiği değerle ölçüldüğünü ifade eden Tutulmaz, şöyle konuştu:

"Eğitim bizim için en önemli ve en öncelikli yatırımdır. İlimizde eğitime yönelik birçok proje ve yatırımlar gerçekleştirilmektedir. Yaz mevsimine girdiğimiz bu günlerde yatırımların hızlandırılması ve zamanında bitirilmesi için ilgili kuruluşlarla geniş katılımlı bir toplantı yapılacak."

Tarım ve hayvancılık alanında, devletin desteklerinde de önemli ölçüde artışlar olduğuna değinen Tutulmaz, kırsal kalkınma programları kapsamındaki hibe programlarından çiftçilerin mutlaka yararlanılması gerektiğini sözlerine ekledi. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Tutulmaz Şirvan Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title