Haberler

Vali Altıparmak Manavgat'ta 3 Anaokulunun Açılışını Yaptı

Manavgat ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan 3 anaokulunun açılışı, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak tarafından yapıldı.

Manavgat ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan 3 anaokulunun açılışı, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak tarafından yapıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER) organizasyonu ve MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal'ın katkılarıyla yaptırılan 3 derslikli anaokulu törenle hizmete açıldı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, törende yaptığı konuşmada, 3 yılda 90 okulun protokolünü yaptıklarını söyledi. Antalya'nın hayırseverlikte Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayan Altıparmak, "Bugüne kadar 37 anaokulu ve anasınıfı hizmete açtık. Kampanyamıza en büyük destek sağlayan ilçelerin başında Manavgat geliyor. Manavgatlı iş adamları buna büyük destek verdi. Manavgatlı hayırsever iş adamlarına katkılarını sürdürmeleri çağrısında buluyorum" dedi

TOGEM-DER Başkanı Saadet Gülbaran, 7 yıldır sürdürdükleri "Anasınıfsız Okul Kalmasın" projesi kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde 430 anasınıfı, 2 spor kompleksi ve bir otistik çocuklar eğitim kompleksini eğitim sistemine kazandırdıklarını anlattı. Gülbaran, hizmete açılan anaokulunda 150 öğrencinin eğitim alacağını kaydetti.

Açılış kurdelesini kesen Vali Altıparmak ve beraberindekiler, sınıfları gezdi.

-MATSO ve Vural ailesinden anaokulu-

Vali Ahmet Altıparmak daha sonra, Milli Egemenlik İlkokulu'nda, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Hafize Ayten Vural Anaokulu'nun açılışlarını yaptı.

MATSO Başkanı Şükrü Vural, törende yaptığı konuşmada, çağdaş, modern, gelişmeye açık, kaliteli bir eğitimin çocuklara verilmesinin herkesin görevi olduğunu vurguladı. Vural, "Oda olarak bugün imkanlarımız ölçüsünde bu görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor ve taşıyoruz" diye konuştu.

Toplam 8 sınıflı anaokullarının açılış kurdelesini kesen Vali Altıparmak ve beraberindekiler, sınıfları gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Vali Ahmet Altıparmak ve beraberindekiler okul bahçesinde fidan dikti.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

ahmet altıparmak manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title